Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Μεταίχμιο: Και σε ψηφιακή μορφή τα σχολικά βοηθήματα του ΓυμνασίουΤα σχολικά βοηθήματα των εκδόσεων Μεταίχμιο για το Γυμνάσιο θα τα βρείτε τώρα και σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της ανάγνωσης τον 21ο αιώνα, προχώρησαν σε συνεργασία με την Planet Interactive, στην ψηφιοποίηση των εκπαιδευτικών βιβλίων του Γυμνασίου. Βασικό πλεονέκτημα των ψηφιακών βιβλίων είναι ο συνδυασμός του φυσικού τους lay out με τη διαδραστικότητα της νέας τεχνολογίας.
Έτσι, οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν και να ξεφυλλίζουν το βιβλίο με τρόπο παρόμοιο του φυσικού, αλλά παράλληλα η ψηφιακή έκδοση ενσωματώνει δυναμικά interactive χαρακτηριστικά, όπως:
• πλήρης αναζήτηση κειμένου με λέξεις-κλειδιά,
• rich media στοιχεία (βίντεο, ήχος και flash animations μέσα στις σελίδες),
• hyperlinks στο εσωτερικό του κειμένου, αλλά και στο Internet,
• highlights και σημειώσεις κ.ά.
Με έναν κωδικό, που είναι μοναδικός και αυστηρά προσωπικός, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία, και στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε την ψηφιακή έκδοση στον υπολογιστή σας. Αρκεί να μπείτε στη διεύθυνση www.e-na.com/activations/metaixmio.aspx και να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ψηφιακή έκδοση μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν και μόνο υπολογιστή.
Επιπλέον, οι ψηφιακές εκδόσεις αποτελούν μια ανάσα για το περιβάλλον, καθώς εξοικονομείται χαρτί.
Όλα τα ψηφιακά βιβλία του Γυμνασίου των εκδόσεων Μεταίχμιο είναι συμβατά με όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εγκαθίστανται σε έναν και μόνο υπολογιστή.

πηγή:infokids.gr

1 μπλα μπλα on "Μεταίχμιο: Και σε ψηφιακή μορφή τα σχολικά βοηθήματα του Γυμνασίου"

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας Im νέα σε αυτή την ιστοσελίδα και θα ήθελα να πω ένα γεια. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη ιστοσελίδα και im ευτυχής μπήκα. Νέα σε αυτή χάρη στο blog για το καλωσόρισμα. Απλά ήρθε σε αυτό το υπέροχο blog και ήθελε να συστηθώ σε όλους. Αυτό είναι πραγματικά μια τέτοια εξαιρετική ιστοσελίδα.

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates