Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Mπολ Βεντούζα με καπάκι Wacky Ware™ NUBY


Με βάση βεντούζα για να μένει το μπολ σταθερά στη θέση του
 
Η Nûby™ βάζει την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ στην διαδικασία των γευμάτων. Το Μπολ Βεντούζα Wacky Ware™ είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σπίτι και στα ταξίδια σας. Το μπολ έχει κατάλληλο μέγεθος για κάθε είδους παιδικές τροφές, ενώ η βάση βεντούζα κρατά το μπολ σταθερά στη θέση του κατά τη διάρκεια του γεύματος. Επίσης, διαθέτει καπάκι που σφραγίζει ερμητικά για να διατηρεί το φαγητό φρέσκο. Το Μπολ Βεντούζα Wacky Ware™ διατίθεται σε ποικιλία φωτεινών χρωμάτων, για να επιλέξετε τον συνδυασμό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας στυλ. Επειδή είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, άθραυστο πλαστικό, είναι ιδανικό για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων/πλυντήριο πιάτων και αντέχει στην καθημερινή χρήση.
 
 Είναι αρκετά διασκεδαστικά και πολύ εύκολα σε χρήση.Δεν έχεις τον φόβο το παιδάκι σου να ριξει το φαγάκι του ή τα σνακ του.Εγώ πάντος το έχω διευκολυνθεί αρκετά.Παρόλό που η κόρη μου είναι σχεδόν στα 3 αλλά και παλι όπως και να το κάνουμε τα μικρά παιδάκια είναι αρκετά απρόσεχτα.Έβαλα  τέλος στο σκούπισμα και στο σφουγγάρισμα............Τέλος είναι αρκετά ασφαλές ως προς την μεταφορά της τροφής του παιδιού.Το καπάκι του σφραγίζει τόσο καλά με αποτέσμα να μην χύνεται σταγόνα κατα την μεταφορά.
 

0 μπλα μπλα on "Mπολ Βεντούζα με καπάκι Wacky Ware™ NUBY"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates