Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Μουσικά μενταγιόν για μέλλουσες μαμάδες!Συνοδευτική φωτογραφία του νέου Μουσικά μενταγιόν για μέλλουσες μαμάδες!
Μια όμορφη και ιδιαίτερη πρόταση για τις μέλλουσες μαμάδες, που τους αρέσει να είναι κομψές και ταυτόχρονα τρυφερές με το μωράκι τους...
Τα χειροποίητα πανέμορφα μεξικάνικα μουσικά μενταγιόν για μέλλουσες μαμάδες όχι μόνο αποτελούν ένα ιδιαίτερο κόσμημα για τη μαμά, αλλά δρουν χαλαρωτικά και για τα έμβρυα.
Μέσα στο μενταγιόν βρίσκεται ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που παράγει μαγικούς, ανεπαίσθητους ήχους, όταν η μαμά κινείται. Οι ήχοι αυτοί είναι χαλαρωτικοί τόσο για τη μαμά όσο και για το έμβρυο στη μήτρα, που από την 20η εβδομάδα της κύησης μπορεί να τους ακούει.
Όταν πια το μωράκι γεννιέται, ακούει τους ήχους τους οποίους ήδη έχει συνηθίσει από την εμβρυική του ζωή, τους θυμάται και ηρεμεί. Τα υπεροχα μουσικά μενταγιόν διατίθενται σε μοναδικά σχέδια και χρώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας από μαίες και γυναικολόγους, αλλά και με την παράδοση στο Μεξικό τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης βοηθούν να έρθει το μωρό στη φυσιολογική θέση σε περιπτώσεις ισχιακής προβολής, καθώς το έμβρυο τείνει να στρέφεται προς τον ήχο που ακούει. Δεν υπάρχει, ωστόσο, επίσημη βιβλιογραφία που να το επιβεβαιώνει.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το e-shop www.mariaevita.gr
πηγή:yeskid.gr

0 μπλα μπλα on "Μουσικά μενταγιόν για μέλλουσες μαμάδες!"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates