Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Ανάκληση κρέμας με αλλεργιογόνες ουσίες


Την άμεση ανάκληση/απόσυρση προϊόντος με αλλεργιογόνες ουσίες από την ελληνική αγορά απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ενημερώθηκε για τη διακίνηση μη γαλακτοκομικής κρέμας, που περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος, η οποία δεν αναφέρεται στην επισήμανση της συσκευασίας της. Το συγκεκριμένο προϊόν παρήχθη στην Ιταλία και διακινήθηκε στην Ελλάδα, μέσω των εταιριών "Γάμα Δέλτα Εισαγωγική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ" (Στρατιωτικό Πρατήριο Θεσσαλονίκης, Γρηγ. Λαμπράκη 13, Θεσσαλονίκη 546 22) και "Αλυσίδα Τροφοδοσίες Σούπερμάρκετ ΑΕ" (Κάμπος Τρίκλινου-ΚΕΡΚΥΡΑ 49100). Ειδικότερα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία "Halta-Vegetable and whipped", σε περιέκτες των 250 ml.

Η ονομασία πώλησης του ανωτέρω προϊόντος στην αγορά της Κέρκυρας, μέσω της εταιρίας "Αλυσίδα Τροφοδοσίες Σούπερμάρκετ ΑΕ", είναι "Halta-φυτική σαντιγί ζαχαροπλαστικής", με αριθμό παρτίδας 104016 και ημερομηνία λήξης 15/12/2010. Η συνολική ποσότητα διακίνησης στην Ελλάδα είναι 418 συσκευασίες.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου του παραπάνω προϊόντος από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Στην ανακοίνωσή του, ο ΕΦΕΤ απευθύνει κάλεσμα στους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν και είναι αλλεργικοί στις πρωτεΐνες γάλακτος, να μην το καταναλώσουν.

πηγή:forthnet.gr

0 μπλα μπλα on "Ανάκληση κρέμας με αλλεργιογόνες ουσίες"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates