Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Το «Σπίτι της χαράς» άνοιξε την πόρτα του και σας περιμένει!



Παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί, Το Σπίτι της χαράς, το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο-παιχνιδοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας (Τοσίτσα 1Α, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο) εγκαινιάζει ένα νέο χώρο δραστηριοτήτων για παιδιά με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις, εργαστήρια εικαστικών και θεατρικού παιχνιδιού, παιδικά πάρτι κ.ά. Δείτε πιο αναλυτικά….
….το «Δημιουργικό Εργαστήρι»
Η γνώση γίνεται διασκέδαση και παιχνίδι στο Σπίτι της Χαράς! Έτσι λοιπόν σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, που δημιουργήθηκε στο Σπίτι της χαράς, ειδικά για τη φιλοξενία δραστηριοτήτων, θα πραγματοποιηθούν 3 κύκλοι δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά. Δηλώστε συμμετοχή!
ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ): Για παιδιά από 4 ετών. Κάθε Τρίτη στις 4.30 μ.μ. (Διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά).
ΚΥΚΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ): Για παιδιά από 3 ετών. Κάθε Πέμπτη στις 4.30 μ.μ. (Διάρκεια 1ώρα και 30 λεπτά)
ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ): Για παιδιά από 3 ετών. Κάθε Παρασκευή στις 4.30 μ.μ. (Διάρκεια 1ώρα και 30 λεπτά)
*Οι εγγραφές είναι δωρεάν και άρχισαν την 1η Οκτώβρη! Το κόστος είναι 30 € / μήνα για κάθε παιδί για όλα τα δημιουργικά εργαστήρια.
…το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον Οκτώβριο
• Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010, στις 12.30 μ.μ.: «Ο μικρός δράκος Καρύδας πάει σχολείο», του Ingo Siegner, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ. Το τρίτο βιβλίο της αγαπημένης σειράς των παιδιών, Ο μικρός δράκος Καρύδας ζωντανεύει με το παιχνίδι της εμψυχώτριας Μυρτώς Παπαηλιού.
• Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, στις 12.00 μ.μ.: Το ψωμί και το ψωμάκι. Σήμερα παγκόσμια ημέρα Διατροφής και Παγκόσμια ημέρα Άρτου, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για το ψωμί μέσα από τα παιδικά βιβλία που έχουν γραφτεί γι’ αυτό και να φτιάξουμε το δικό μας ψωμάκι με την εικαστικό και εμψυχώτρια Ζέτα Κασσωτάκη.
• Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 12.00 μ.μ.: «Πιπίλα μου γλυκιά», της Ράνιας Μπουμπουρή, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Η συγγραφέας Ράνια Μπουμπουρή και η εικονογράφος Sabine Straub μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις! Ελάτε να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε, να ρίξουμε τις πιπίλες μας στην πιπιλολήμνη και να τις ψαρέψουμε!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Το σπίτι της χαράς, Τοσίτσα 1Α, 10682 ΑΘΗΝΑ * τηλ. 210 8846570, -2, -4 * fax: 210 8846571, E – mail: pr@tospititisxaras.gr και www.tospititisxaras.gr

0 μπλα μπλα on "Το «Σπίτι της χαράς» άνοιξε την πόρτα του και σας περιμένει!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates