Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Pampers: «1 πακέτο= 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου»Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε 170 εκατομμύρια μαμάδες και μωράκια να προστατευθούν από το Μητρικό και Νεογνικό Τέτανο, μια θανατηφόρα ασθένεια που όμως μπορεί εύκολα να προληφθεί.
Για 5η συνεχόμενη χρονιά (και 4η στην χώρα μας), ταPampers® καλούν τις μητέρες να βοηθήσουν τη UNICEF στην προσπάθειά της να εξαλείψει τον μητρικό και νεογνικό τέτανο (ΜΝΤ), στηρίζοντας την κοινή τους εκστρατεία «1 πακέτο= 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου». 
Παρόλο που η απειλή του τετάνου έχει εξαλειφθεί από τον δυτικό κόσμο για περισσότερα από 70 χρόνια, ο«σιωπηλός δολοφόνος», όπως είναι γνωστή η θανατηφόρος αυτή νόσος, απειλεί ακόμα στις μέρες μας 170 εκατομμύρια μαμάδες και τα μωράκια τους σε 40 χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου. Σύμφωνα μάλιστα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο ΜΝΤ ευθύνεται για το θάνατο 59.0001 νεογνών κάθε χρόνο.
Μέχρι σήμερα τα Pampers, μέσω της κοινής τους εκστρατείας με τη UNICEF, «1 πακέτο= 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου» έχουν προστατεύσει συνολικά 100 εκατομμύρια μαμάδες και τα μωρά τους από τη θανατηφόρο αυτή νόσο. Από την ημέρα έναρξης της καμπάνιας το 2006, κάθε 2 λεπτά τα Pampers προσφέρουν μια προληπτική δόση αντιτετανικού εμβολίου σε μια γυναίκα και το μωρό της. Στην Ελλάδα η καμπάνια ξεκίνησε το 2007 και έχει ήδη δωρίσει στη UNICEF περισσότερα από 11 εκατομμύρια εμβόλια.
Η Πρέσβειρα της Ελληνικής εκστρατείας «1 Πακέτο = 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου» κα Ελευθερία Αρβανιτάκη, τονίζει σχετικά: «Πρόσφατα συνόδευσα τη UNICEF και τα Pampers στην Ακτή Ελεφαντοστού όπου μπόρεσα να δω τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος εμβολιασμών και πόσο άμεσα βοηθάνε τις μαμάδες και τα μωράκια τους. Αυτοί οι εμβολιασμοί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για γυναίκες και μωρά που ζουν κάτω από αδιανόητες συνθήκες, χωρίς ούτε καν τις πλέον βασικές παροχές. Γι’ αυτό, η συμμετοχή όλων είναι πολύ σημαντική. Και συνεχίζει: «Είναι τιμή μου να είμαι και φέτος για 3η χρονιά Πρέσβειρα της εκστρατείας των Pampers και της UNICEF κατά του νεογνικού τετάνου, μιας ασθένειας που στερεί τη ζωή σε χιλιάδες μωράκια και μαμάδες κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Είναι άδικο μια ασθένεια που έχει εξαφανιστεί στον ανεπτυγμένο κόσμο, να μαστίζει ακόμα τις πιο φτωχές χώρες, ενώ μπορεί να προληφθεί με απλό εμβολιασμό. Όλες οι μαμάδες μπορούμε να βοηθήσουμε, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας».
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;Από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου, για κάθε πακέτο που πωλείται, τα Pampers® θα προσφέρουν στη UNICEF το ποσό που ισοδυναμεί με το κόστος ενός αντιτετανικού εμβολίου για την προστασία μιας γυναίκας σε ηλικία τεκνοποίησης στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Για να κάνετε κάποια δωρεά που θα βοηθήσει τη UNICEF να προσεγγίσει περισσότερα παιδιά σ’ όλο τον κόσμο ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία, επισκεφθείτε το www.pampers.com ή το www.unicef.org/corporate_partners/index_25098.html

πηγή:infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Pampers: «1 πακέτο= 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τετάνου»"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates