Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Κερδίστε 30 διπλά Allou! Day Pass και ζήστε την εμπειρία!



Το infokids.gr σε συνεργασία με το Allou! Fun Park διοργανώνουν διαγωνισμό και σας χαρίζουν 30 διπλά Allou! Day Pass για να ζήσετε ξεχωριστές εμπειρίες ζωής στο Allou! Fun Park, τον αγαπημένο προορισμό της παρέας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011 στις 14.00 μ.μ.
Χριστούγεννα στο Allou! Fun ParkΓια έναν ολόκληρο μήνα το Allou! Fun Park, θα πραγματοποιήσει τα πιο τρελά όνειρα των επισκεπτών του: πτήση με ιδιωτικό μονοκινητήριο αεροπλάνο, οδήγηση μιας κατακόκκινης Ferrari, βόλτα στην Αθήνα με πολυτελέστατη λιμουζίνα και πτήση στο κενό με παραπέντε!
Κάθε επισκέπτης που παίζει στα παιχνίδια του Allou! Fun Park ή του Kidom από τις 10 Δεκεμβρίου 2010 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2011, μπορεί να συμμετάσχει στην κλήρωση για να κερδίσει ένα μοναδικό δώρο εμπειρίας. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται live καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας στοEvents Plaza του Allou! Fun Park. Ένας νικητής θα αναδεικνύεται κάθε μία ώρα αλλά εκτός από τον ίδιο τυχεροί θα είναι και οι φίλοι του αφού μπορούν να τον συνοδέψουν στη βόλτα με τη λιμουζίνα ή στη πτήση με το αεροπλάνο και να ζήσουν μαζί την εμπειρία στη γη ή στον αέρα!
Συνολικά πάνω από 400 τυχεροί φίλοι του Allou! Fun Park, εκτός από … fun χωρίς όρια στα παιχνίδια του, κερδίζουν ξεχωριστά δώρα εμπειρίας.
Και fun … και νικάν! Με δώρα που θα γράψουν … ιστορία έως τις 9 Ιανουαρίου, στο Allou! Fun Park.
Επιπλέον το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας, Allou! Fun Park, καλωσορίζει τα Χριστούγεννα και διοργανώνει μία μοναδική εκδήλωση, με guest τους VEGAS!!!Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 20:00, οι VEGAS το αγαπημένο συγκρότημα των νέων θα ξεσηκώσει τους επισκέπτες του Allou! Fun Park με ένα μοναδικό και άκρως Χριστουγεννιάτικο Live show. Οι VEGAS όχι μόνο θα τραγουδήσουν όλες τους τις επιτυχίες αλλά, μαζί με όλους τους fans θα ανάψουν τα χιλιάδες πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σε όλο το Πάρκο, εγκαινιάζοντας επίσημα την χριστουγεννιάτικη περίοδο του Allou! Fun Park. Περισσότερες πληροφορίες: www.allou.gr
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Κερδίστε 30 διπλά Allou! Day Pass και ζήστε την εμπειρία!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates