Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Μάζεψαν 47.849 ευρώ για το γιο τους


Μάζεψαν 47.849 ευρώ για το γιο τουςΌταν ο 4χρoνος Jamie Inglis διαγνώστηκε ότι έπασχε από μια καλπάζουσα μορφή καρκίνου, οι γονείς του έκαναν τα πάντα για να τον σώσουν.
Οι γιατροί έδινα 30% ποσοστό ζωής για τον μικρό Jamie. Ο 38χρονος πατέρας John Inglis και η 35χρονη μητέρα Vicky σοκαρίστηκαν. Οι δύο γονείς όμως δεν το έβαλαν κάτω και άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Εκεί ανακάλυψαν ότι για την πάθηση του Jamie υπάρχει μια θεραπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία όμως κόστιζε πολλά χρήματα. Το ζευγάρι σκέφτηκε πολλούς τρόπους να κερδίσει λεφτά που θα έδιναν ζωή στον γιο τους. Δημιούργησαν site στο Ίντερνετ, βγήκαν στους δρόμους ζητιανεύοντας χρήματα, ζήτησαν βοήθεια μέχρι και από αγνώστους. Το αποτέλεσμα; Οι γονείς μάζεψαν 47.849 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο.  «Ήταν πραγματικά απίστευτο. Αυτό που έγινε ήταν πολύ ταπεινό και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το ξεπληρώσουμε», είπε η μητέρα, ενώ ο πατέρας συμπλήρωσε: «Στην αρχή δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Jamie ήταν πολύ άρρωστος και οι γιατροί μάς είχαν συμβουλέψει ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εκείνον. Εμείς όμως έπρεπε να προσπαθήσουμε». Σήμερα ο Jamie είναι υγιής, τα ξανθά μαλλιά του μεγαλώνουν και πάλι, το χαμόγελό του είναι μεγαλύτερο από ποτέ.  «Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το μέλλον, αλλά κάθε μήνας που περνάει και ο Jamie δεν έχει καρκίνο, έχουμε όλο και περισσότερες πιθανότητες ότι δεν θα γυρίσει ποτέ», λέει η τρισευτυχισμένη πλέον μητέρα. 

Πηγή: www.dailymail.co.uk

0 μπλα μπλα on "Μάζεψαν 47.849 ευρώ για το γιο τους"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates