Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

BEABA: πρωτότυπες ιδέες για μωρά




Η γαλλική σειρά προϊόντων Beaba έφτασε επιτέλους στην Ελλάδα και απευθύνεται στις σύγχρονες μαμάδες με ακονισμένο γούστο και υψηλό κριτήριο στις επιλογές τους.
Η εταιρεία Beaba(best for a baby) εδώ και μια 20ετία έχει γίνει σημείο αναφοράς στην βρεφική ανάπτυξη του αιώνα που διανύουμε. Δημιουργήθηκε στο Ain της Γαλλίας και στόχο έχει να παρέχει στην βρεφική αγορά καινοτομίες που συνδυάζουν την μόδα με την λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Babycook, μια σειρά συσκευών και κατασκευών (όπως ρομπότ ατμομάγειρας) με εργονομική σχεδίαση και πλούσιους χρωματισμούς. Στην ίδια λογική δημιουργήθηκε και η τσάντα Rock’n baby με κολλημένα rhinestones και κοσμήματα, το The high Boucing chair, ρυθμιζόμενο ρελάξ για το μωρό, τοBabypote, παγουράκι έξυπνης αποθήκευσης πρόχειρου φαγητού, το Folding bath, πτυσσόμενα λουτρό, η Λάμπα νυχτός και η Aλλαξιέρα Stabilange που προσαρμόζεται άνετα στην μπανιέρα ή στο κρεβάτι του μωρού. 
Τα νέα...μωρά της Beaba που απευθύνονται στις μαμάδες του σήμερα είναι το Bibcar που τροφοδοτείται από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου, το My Baby Bag η τσάντα αλλαξιέρα που παρέχει ένα άνετο χώρο για ν’ αλλάξει κανείς τις πάνες του βρέφους, το Lunch Box, για να μεταφέρεται μ’ ένα χέρι το πλήρες γεύμα και τα παρελκόμενά του, ή ακόμα το κάθισμα shopping που εξασφαλίζει την άνεση και την ασφάλεια του μωρού που συνοδεύει  την μαμά του στα ψώνια.

Τα είδη Beaba θα τα βρούμε στα βρεφικά καταστήματα ΗΡΑ και Αλουέττε. 
Περισσότερες πληροφορίες  στις διευθύνσεις: 
www.beaba.com
www.beaba.g
r

0 μπλα μπλα on "BEABA: πρωτότυπες ιδέες για μωρά"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates