Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στο ”Christmas Magic City” στη Θεσσαλονίκη



Παγοδρόμια, carousel, κατασκευές, εργαστήρια και εν γένει χριστουγεννιάτικη μαγεία μας περιμένουν στο Christmas Magic City, που άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με την αριστοτεχνική αρχιτεκτονική επιμέλεια του Άρι Γεωργίου.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που παρουσιάζονται, ειδικά προσαρμοσμένες, για πρώτη φορά, στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών όπως: το παζλ εκφράσεων, το εργαστήρι μακιγιάζ, τα ομαδικά παιχνίδια ανάμεσα σε ταράνδους και χιονάνθρωπους, σε ξωτικά και άλλους ήρωες των Χριστουγέννων. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν παιχνίδια, το γιορτινό τους σακίδιο, χριστουγεννιάτικες κάρτες και πολλές άλλες χειροτεχνίες. Οι επισκέπτες του Christmas Magic City θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τάσεις σε θεατρικά δρώμενα, θεάματα, χορωδίες, διαδραστικά παιχνίδια και θα μπορούν να απολαύσουν γιορτινές λιχουδιές υπό την μουσική υπόκρουση νοσταλγικών μελωδιών.
Το ”Christmas Magic City”, το οποίο διοργανώνεται από τη HELEXPO και την ATTRACT PRODUCTIONS στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσει για πέντε εβδομάδες στους υπαίθριους χώρους, αλλά και σε Περίπτερα της ΔΕΘ και θα εκτείνεται σε 16.000 τ.μ.
Η διοργάνωση αυτή έχει στόχο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του κοινού, καθώς και την ανάδειξη της πόλης ως Χριστουγεννιάτικο-θεματικό-τουριστικό προορισμό.
Ώρες λειτουργίας του CHRISTMAS MAGIC CITY:
Καθημερινές: 17:00-22:00.
Σαββατοκύριακο & ημέρες εορτών: 10:00-22:00.
Τιμή εισιτήριου: 3€/άτομο. 2,50€/άτομο για ομάδες από τέσσερα άτομα και άνω. Εισιτήρια διαρκείας με 15€/άτομο.
Πληροφορίες: www.cmct.gr
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Χριστουγεννιάτικη μαγεία στο ”Christmas Magic City” στη Θεσσαλονίκη"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates