Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Πώς θα αντιμετωπίστε την πίεση των παιδιών σας για τα διαφημιζόμενα παιχνίδια; Το www.aerostato-toys.gr σας δίνει την απάντηση!



Πλησιάζουν οι γιορτές και όλοι οι γονείς, αλλά και η ευρύτερη οικογένεια απασχολούνται με το τι δώρα θα διαλέξουν φέτος για τα αγαπημένα τους παιδιά. Τα παιδιά συνήθως ζητάνε παιχνίδια που έχουν δει να διαφημίζονται στην τηλεόραση και οι γονείς, μη μπορώντας να χαλάσουν το χατίρι τους τις μέρες αυτές, αγοράζουν παιχνίδια που πολλές φορές δεν τους αρέσουν και δεν τα εγκρίνουν. Τα παιδιά συνήθως ενθουσιάζονται όταν αποκτούν το καινούριο παιχνίδι που ζήτησαν, αλλά δεν είναι και καθόλου σπάνιο να απογοητευτούν, καθώς το παιχνίδι που κρατούν στα χέρια τους δεν είναι ίδιο με αυτό που έβλεπαν στην τηλεόραση. Τις περισσότερες φορές δε, μετά από λίγο καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι εξαφανίζεται μέσα στο σωρό πολλών και σχεδόν αδιαφοροποίητων παιχνιδιών. Το ερώτημα που τίθεται σε αυτό το σημείο είναι πώς μπορεί ένας γονέας να αγοράσει παιχνίδια στα παιδιά του, διαφορετικά από αυτά που του ζητάνε, χωρίς να τα απογοητεύσει;
Με τη συνεργασία της ψυχολόγου και συνεργάτιδας του www.aerostato-toys.gr Κατερίνας Αυγουστάκη
Καταρχάς, συζητώντας μαζί του: Πώς φαντάζεται ότι θα είναι το διαφημιζόμενο παιχνίδι στην πραγματικότητα, πώς θα παίζει μαζί του, τι είναι αυτό που του αρέσει στο παιχνίδι αυτό.. Στη συνέχεια με μία περιήγηση στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε μαζί με το παιδί και να του προτείνετε και άλλα εναλλακτικά παιχνίδια, ενώ μπορείτε να κάνετε και μία βόλτα στα καταστήματα παιχνιδιών, ώστε να δείτε το διαφημιζόμενο παιχνίδι από κοντά. Προτιμήστε καταστήματα όπου υπάρχει υπάλληλος, ο οποίος μπορεί να σας εξυπηρετήσει συστήνοντας παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού και εξηγώντας τι κάνει το κάθε παιχνίδι.
Συζητήστε με το παιδί σας, πείτε τη γνώμη σας για τα παιχνίδια που είδατε μαζί, αλλά ακούστε και τη δική του γνώμη.
Τέλος, μπορείτε να προτείνετε στο παιδί να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, για να του πει ποια είναι εκείνα τα παιχνίδια που του αρέσουν και να αφήσει αυτόν να διαλέξει, το τι θα φέρει τελικά. Άλλωστε, αυτός ξέρει καλύτερα από όλους τις πραγματικές επιθυμίες των μικρών παιδιών, έτσι δεν είναι;
Οι γιορτές είναι μία ευκαιρία για τους γονείς να παίξουν με τα παιδιά τους και να έρθουν πιο κοντά, ώστε να μπορούν στο μέλλον να επιλέγουν με όσο το δυνατό κοινά κριτήρια τα παιχνίδια που θα παίζουν.
Επιλέγω ΣΩΣΤΟ παιχνίδι σημαίνει επιλέγω ΣΩΣΤΟ κατάστημα!Είκοσι τρία χρόνια τώρα, το «Aερόστατο Toys» προσφέρει στους μικρούς φίλους του στο Ηράκλειο της Κρήτης, μια πλούσια συλλογή από επιλεγμένα με μεράκι ποιοτικά παιχνίδια ενώ εδώ και ένα χρόνο, αφού εξασφάλισε τις προϋποθέσεις για γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, άνοιξε τις πόρτες του στο internet στην ιστοσελίδα www.aerostato-toys.gr, για να δώσει την δυνατότητα στους μικρούς του φίλους, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να γνωρίσουν τους θησαυρούς του.
Από την πρώτη στιγμή επικέντρωσε το ενδιαφέρον και τις επιλογές του στο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι. Στα «ράφια» του μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα παιχνίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές, κλασσικά παραδοσιακά παιχνίδια, επιστημονικά, επιτραπέζια αλλά και επώνυμα παιχνίδια επιλεγμένα με μεγάλη προσοχή και μεράκι.
Το μεγαλύτερο μέρος από αυτά προέρχεται από εισαγωγές και συνεργασίες κατευθείαν με τους κατασκευαστές των παιχνιδιών, ώστε να επιτυγχάνεται η πληρέστερη επιλογή στις καλύτερες τιμές
Η προσπάθεια του αυτή δοκιμάστηκε στην πορεία του χρόνου και πέτυχε τους στόχους της, ώστε σήμερα να διαθέτει στο site του μια αξιόλογη συλλογή από ποιοτικά και λειτουργικά παιχνίδια που ξεφεύγουν από τη λογική της πώλησης μέσω της τηλεοπτικής διαφήμισης και που ανταποκρίνονται στην τάση των παιδιών για αυτενέργεια, όξυνση της φαντασίας και δημιουργική ανάπτυξη των ικανοτήτων τους.
Σημαντική στους προσανατολισμούς και τις επιλογές τους έχει αποδειχτεί και η συνεργασία τους με τηνψυχολόγο κα Αυγουστάκη Κατερίνα, η οποία μέσα από το site του Αερόστατου (www.aerostato-toys.gr) απαντά προσωπικά και ιδιωτικά σε όποια απορία έχετε!
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Πώς θα αντιμετωπίστε την πίεση των παιδιών σας για τα διαφημιζόμενα παιχνίδια; Το www.aerostato-toys.gr σας δίνει την απάντηση!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates