Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Κερδίστε 5 «νόστιμα» σπιτάκια από gingerbread αξίας 500€ από την Sugar Art®


Μοιάζουν σα να βγήκαν μόλις από το παραμύθι «Χάνσελ & Γκρέτελ»! Είναι πολύχρωμα, χαρούμενα, κουκλίστικα και πολύ πολύ γλυκά! Τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από gingerbread (δηλ. από μπισκότο με πιπερόριζα στα συστατικά τους) γεννήθηκαν κάπου στη Γαλλία το 992. Γρήγορα εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη και από τότε έγιναν το must του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σε Γερμανία, Νορβηγία, Γαλλία, Τσεχία και σχετικά πρόσφατα και στην Ελλάδα.
Έτσι λοιπόν το infokids.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Sugar Artπροσφέρουν σε 5 τυχερούς αναγνώστες από 1 σπιτάκι gingerbread εξ ολοκλήρου φαγώσιμο αξίας 100€ (έκαστο) για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας και να μοιραστείτε με φίλους ή την οικογένειά σας τη γλυκιά αυτή στιγμή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί και να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα τρέχει από από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2010 στις 12.00 μ.μ


Λίγα λόγια για την Sugar Art®Η εταιρεία Sugar Art® ιδρύθηκε το 1998. Νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό, ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.
Οι ήρωες των παραμυθιών, των comics, έφευγαν από το χαρτί ή το γυαλί της τηλεόρασης και γίνονταν φιγούρες πάνω σε τούρτες, έτοιμες να προσφέρουν γλυκιά χαρά σε όποιους τις αντίκριζε. Όλα φτιαγμένα από υλικά που μπορούν να φαγωθούν, εκτός από την βάση της τούρτας. Έτσι η εταιρεία μπήκε ακόμα και στον καλλιτεχνικό κόσμο, φτιάχνοντας σκηνές από ταινίες πάνω σε τούρτες (πχ. στην πρεμιέρα της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα») καθώς και πολλές εταιρείες όπως η Cosmote, η Lacta, η BP… Όλα αυτά έδωσαν κουράγιο στους ανθρώπους της Sugar Art®, χαρά και εμπειρία να συνεχίσουν προσφέροντας τις γλυκές τους γεύσεις.
Όλα τα είδη της Sugar Art® γίνονται μόνο κατόπιν παραγγελίας κάτι που εγγυάται την φρεσκότητα των υλικών αλλά και επιτρέπει να βάλετε την δική σας πινελιά σε κάθε σχέδιο που θα διαλέξετε.
Εκτός από τα πάρτυ και τις γιορτές σας, η Sugar Art® προτείνει μεγάλη γκάμα σχεδίων και ιδεών για τις βαπτίσεις των μικρών σας αγγέλων, όχι μόνο σε τούρτες αλλά και σε μοναδικές μπομπονιέρες και ατομικά γλυκάκια που θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, διαλέγοντας από τη μεγάλη θεματολογία τους ή ακόμα προτείνοντάς τους το «δικό» σας concept.
Ακολουθείστε τη μόδα χωρίς υπερβολές, διακοσμήστε τους χώρους της εκδήλωσής σας με διακριτικότητα και γούστο. Το ίδιο σας προτείνουν και για την τούρτα της γιορτής σας. Είτε πρόκειται για βάπτιση είτε για πάρτυ γενεθλίων, η Sugar Art® προτείνει ένα κεντρικό θέμα (concept) για να σας οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα!
Αφήστε έναν παραμυθένιο ήρωα να σας καθοδηγήσει με ασφάλεια στη διακόσμηση του χώρου, την επιλογή της τούρτας ή των ατομικών κέικς με το ανάλογο décor, το στολισμό του τραπεζιού με τα κατάλληλα ζαχαρωτά δεσίματα πετσέτας και η ισορροπία διακριτικότητας και κομψότητας είναι εξασφαλισμένη.
Οι πελάτες της Sugar Art® έχουν ένα και μόνο παράπονο: κανείς δεν θέλει να κοπεί η τούρτα και να χαλάσει τη διακόσμηση!
Πληροφορίες: www.sugarart.gr, τηλ: 210-8078455 και fax : 210-8075791
Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για το διαγωνισμό που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Κερδίστε 5 «νόστιμα» σπιτάκια από gingerbread αξίας 500€ από την Sugar Art®"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates