Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Κάμερα δρόμου καταγράφει γέννα



Η 29χρονη Helen Osborne έφερε στον κόσμο την μικρή Rosie εν μέσω μποτιλιαρίσματος και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της κάμερας ασφαλείας.
Η Helen Osborne κατευθύνεται στο μαιευτήριο με τη συνοδεία του συζύγου της...αφού η ώρα του τοκετού έχει φτάσει. Οι μελλοντικοί γονείς πίστευαν ότι σε πέντε λεπτά θα φτάσουν στον μαιευτήριο. Τα σχέδιά τους ανέτρεψε ένα κλασσικό απογευματινό μποτιλιάρισμα στην κεντρική λεωφόρο. Ο Richard Sullivan δεν έχασε την ψυχραιμία του. Με τη βοήθεια ενός μοτοσυκλετιστή που πέρναγε εκείνη την ώρα, βοήθησε στη γέννηση της κόρης του. Ο  Richard Sullivan συνειδοποιούσε ότι από λεπτό σε λεπτό θα γινόταν μπαμπάς...αυτό που δεν είχε πέσει στην αντίληψή του ήταν ότι η κάμερα ασφαλείας του δρόμου κατέγραφε τη γέννα! Η 29χρονη Helen Osborne έφερε στον κόσμο την μικρή Rosie εν μέσω μποτιλιαρίσματος και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της κάμερας ασφαλείας. Οι τεχνικοί που είδαν το βίντεο συγκινήθηκαν τόσο πολύ που έστειλαν ένα αντίγραφο στο ευτυχισμένο ζευγάρι σαν σουβενίρ. «Το βίντεο θα είναι το δώρο της κόρης μου για τα 18α γενεθλιά της. Θα είναι το ωραιότερο δώρο αλλά και κάτι που μπορεί να στο μέλλον να δει με τα δικά της παιδιά», λέει χαρακτηριστικά ο ευτυχής μπαμπάς.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάμερα ασφαλείας γίνεται αυτόπτης μάρτυρας σε μια γέννα

Γέννησε στην είσοδο του μαιευτηρίου


Η κάμερα ασφαλείας του μαιευτηρίου κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την γέννηση του μωρού στην... είσοδο του μαιευτηρίου.
Καθώς ο σύζυγος παρκάρει το αμάξι στο γκαράζ του Royal Hampshire County Hospital στο Winchester, η ετοιμόγεννη Caroline Meech κατευθύνεται στο εσωτερικό τουμαιευτηρίου. Οι πόνοι γίνονται ολοένα και  πιο έντονοι. Το αποτέλεσμα ήταν η Caroline, να γεννήσει στην είσοδο του μαιευτηρίου δίπλα από τον ψύκτη του νερού. Ο σύζυγός της δεν πρόλαβε να βιντεοσκοπήσει την στιγμή του τοκετού. Ωστόσο η κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδο έκανε όλη την δουλειά για αυτούς! Όσο και αν θέλει να το ξεχάσει η Caroline, θα έχει την βιντεοκασέτα να της φρεσκάρει την μνήμη. «Η γέννα μου δεν ήταν όπως την είχα προγραμματίσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν μια πολύ αστεία κατάσταση», είπε η Caroline και συνέχισε «όταν βλέπω το βίντεο γελάω τόσο πολύ που σε κάθε μου σπασμό ανοιγόκλεινε η αυτόματη πόρτα της εισόδου».

Πηγή: www.mirror.co.uk/news

3 μπλα μπλα on "Κάμερα δρόμου καταγράφει γέννα"

Hali Gali on 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 2:40 μ.μ. είπε...

Πω-πω... Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των κοριτσιών που γέννησαν έτσι... απρόβλεπτα!!!!

ΜΙΚΡΟΥΛΙ on 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:17 μ.μ. είπε...

Καλησπέρα Γαλήνη μου.Το παιστεύεις ότι παρά λίγο να γεννήσω έτσι και την κόρη μου.Αν είχε κίνηση μέσα στο αμάξι θα γεννήσου στο Σχιστό.Αυτό που με έσωσε ήταν ότι ήταν ξημερώματα και πρόλαβα να φτάσω.Σημειωτέον γέννησα μέσα σε μισή ώρα χωρίς επισκληρίδιο και με ισχυακη προβολή........

Hali Gali on 4 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:53 μ.μ. είπε...

Ωχ! Φαντάζομαι το άγχος σου!!! Πάντως ξεμπέρδεψες γρήγορα, κάτι είναι και αυτό :)
Εγώ μένω επαρχία κια γέννησα με ραντεβού, δεν ήθελα να μου τύχει ΚΑΝΕΝΑ απρόοπτο!

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates