Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Unicef & Special Olympics


Δύο παγκόσμιοι οργανισμοί, η Unicef και τα Special Olympicsσυνασπίζονται και πραγματοποιούν από κοινού τον ετήσιοτηλεμαραθώνιο που θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. Στόχος της προσπάθειας είναι προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών που παραβιάζονται, η κατάργηση των διακρίσεων, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η ενίσχυση των προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης παιδιών με ειδικές ικανότητες καθώς και δυνατότητα των παιδιών με διανοητική αναπηρία να συμμετάσχουν όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και σε καθημερινές δραστηριότητες. Κουμπαράδες θα τοποθετηθούν και φέτος στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, στο χωριό του Αη βασίλη στο Μπάντμιντον, καθώς και σε πολλά σχολεία.
Το μουσικό μέρος του τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν: οι Ονιράμα, η Λένα Αλκαίου με την Κατερίνα Κούκα, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Ησαία Ματιάμπα.
Παρουσιαστές του τηλεμαραθωνίου θα είναι ανά ώρα οι: Μαρία Σαράφογλου, Μαριλένα Κατσίμη, Μάριον Μιχελιδάκη, Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Κώστας Αρβανίτης, Λένα Αρώνη, Αφέντρα Βαρσαμακίδου, Προκόπης Δούκας, Ρίτσα Μπιζόγλη, Εύα Μπούρα.
Οι προσφορές του κοινού θα γίνονται στα τηλέφωνα 801 500 12345 όλες τις ημέρες πριν και μετά τον Τηλεμαραθώνιο. Μόνο για την ημέρα του Τηλεμαραθώνιου θα ισχύει το τηλέφωνο δωρεών 210 27 85 100.Επίσης δωρεές γίνονται με SMS στέλνοντας κενό μήνυμα στο 54234 από 7 έως και 20 Δεκεμβρίου (με χρέωση €1,23 με το ΦΠΑ)Από σταθερό ΟΤΕ: καλώντας το 901 11 17 17 17 αυτόματη χρέωση 3 ευρώ + ΦΠΑ ανά κλήση.Μέσω INTERNET   στο www.unicef.gr.


πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Unicef & Special Olympics"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates