Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Αποκριές 2011:Τα διασημότερα βεστιάρια μας προτείνουν τι να ντυθούμε φέτος!


Τι θα ντυθούμε φέτος; Ο “ευχάριστος” πονοκέφαλος της στολής που θα φορέσουμε εμείς και τα παιδιά μας στο καρναβάλι και στο αποκριάτικο πάρτι έχει ήδη έρθει. Τα βεστιάρια προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών σε στολές και αξεσουάρ που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, απογειώνοντας τις αποκριάτικες σας εμφανίσεις. Μια βόλτα στους χώρους τους θα σας ταξιδέψει σε άλλες νοσταλγικές εποχές και σίγουρα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους.
  • Το “Βεστιάριο” φέτος συμπληρώνει 22 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Στους 8 ορόφους που διαθέτει, ανάμεσα στα 20.000 κοστούμια, μπορείτε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ κάθε εποχής, ιστορικής περιόδου και περιοχής που απευθύνονται σε ενηλίκους και εφήβους. Την περίοδο των αποκριών, οι στολές με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι τα κουστούμια εποχής, ο Αστεριξ- Οβελιξ, Ζώα, Λουλούδια, Πειρατές, 70′s, Αρλεκίνοι, Φρούτα καθώς και θέματα από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές. Οι τιμές ενοικίασης, στα πλαίσια των δύσκολών οικονομικών καιρών που διάγουμε έχουν προσαρμοστεί και κυμαίνονται από 5€ έως 35€. Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή-ραφή σε υπάρχοντα δικά σας κοστούμια, αξεσουάρ και καπέλα.
    info: “Βεστιάριο”, Σωκράτους 16, Ομόνοια, τηλ: 210-5227906 και 210-5220813, www.vestiario.gr

  • Τα “Ρούχα του Βασιλιά” είναι από τα γνωστότερα βεστιάρια στο χώρο της καλλιτεχνικής ένδυσης. Σε ένα 6όροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας φιλοξενούνται χιλιάδες κουστούμια θεατρικών παραστάσεων και τηλεοπτικών παραγωγών, αποκριάτικες στολές, θεατρικά παπούτσια, μάσκες, περούκες, σπέσιαλ εφέ και αξεσουάρ για κάθε περίσταση. Οι επισκέπτες έχοντας στο νου τους το θέμα του αποκριάτικου πάρτι που είναι καλεσμένοι θα βρουν σίγουρα τη στολή που τους ταιριάζει. Στα “Ρούχα του Βασιλιά” υπάρχει πλήθος αποκριάτικών στολών και για τους μικρούς μας φίλους των οποίων οι επιλογές εν πολλοίς καθορίζονται από τις αγαπημένες τους παιδικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές σειρές. Τα παιδιά συνήθως επιλέγουν να ντυθούν Ζώα, Παιδικοί Ήρωες, Ταυρομάχοι, Πρίγκηπες και Πριγκήπισσες, Ξωτικά, Πειρατές. Επειδή οι απόκριες είναι γιορτή για τα παιδιά όλων των ηλικίων, τα Ρούχα του Βασιλιά καινοτομούν προσφέροντας ειδικές στολές από γούνα και βελούδο για παιδιά έως 2 ετών που θέλουν να απολαύσουν τη μαγεία της αποκριάς χωρίς να καραδοκεί ο κίνδυνος ενός κρυολογήματος. Οι γούνινες στολές των λιλιπούτειων φίλων μας διατίθενται κυρίως με θέμα τα ζωάκια αλλά υπάρχει και η επιλογή του βελούδου για μικρούς ταυρομάχους και πρίγκηπες. Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει η δυνατότητα να ραφτούν εξ αρχής αποκριάτικες στολές για μικρούς και μεγάλους, αρκεί η παραγγελία να γίνει εγκαίρως. Το κόστος ενοικίασης κυμαίνεται από 30€ έως 70€.
    info: “Τα Ρούχα του Βασιλιά”, Μιαούλη 25, Πλατεία Ψυρρή, τηλ: 210-3313393,www.tarouxatouvasilia.com 
www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Αποκριές 2011:Τα διασημότερα βεστιάρια μας προτείνουν τι να ντυθούμε φέτος!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates