Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Ώρα για…παιχνίδι με τη mamaka


Ώρα για…παιχνίδι με τη mamakaΦιλοδοξία της mamaka είναι να προσφέρει προϊόντα που θα κάνουν τα μωρά σας πιο ευτυχισμένα και εσάς να αισθάνεστε… θεά!
Η πρώτη ελληνική online boutique για νέες μητέρες και μωρά παρουσιάζει τη νέα της συλλογή ρούχων εγκυμοσύνης και θηλασμού στην έκθεση Playtime στο Παρίσι.

Τόπος συνάντησης: Παρίσι. Χρόνος: 29-31 Ιανουαρίου 2011. Απαραίτητα αξεσουάρ: μοναδικά σχέδια, υπέροχα υφάσματα, ξεχωριστό στυλ, τρυφερότητα. Τα υλικά επιτυχίας της mamaka, της πρώτης ελληνικής online boutique για νέες μητέρες και μωρά, η οποία παρουσιάζει τη νέα της συλλογή ρούχων εγκυμοσύνης και θηλασμού στην έκθεση Playtime στο Παρίσι.
Στην πρώτη της συμμετοχή στη διεθνή έκθεση για το παιδί και τη μητέρα –η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Παρίσι, το Τόκιο και τη Νέα Υόρκη–, η ελληνική εταιρεία θα προβάλει τη σειρά ρούχων που έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μια πλήρης σειρά από ρούχα υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερου design, η οποία πωλείται ήδη από το site της εταιρείας (www.mamaka.eu), ξεχωρίζοντας για την άνεση και το εξαιρετικό στυλ που κάθε μαμά θέλει να απολαμβάνει!
Η mamaka έχει ακόμα μία έκπληξη για τους επισκέπτες της Playtime: την πρωτότυπη, νέα σειρά κοσμημάτων της εταιρείας, η οποία αναμφισβήτητα θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Ώρα για παιχνίδι, λοιπόν, με μία ελληνίδα mamaka στο Παρίσι! Ένα παιχνίδι που έχει στόχο να μοιράσει χαμόγελα στις μαμάδες και τα παιδιά όλου του κόσμου!

Λίγα λόγια για τη mamakaΗ εταιρεία mamaka γεννήθηκε στην Αθήνα από μία ομάδα νέων μητέρων με σκοπό να καλύψουν την ανάγκη που υπήρχε στην ελληνική αγορά για μοντέρνα, λειτουργικά, ποιοτικά και στυλάτα ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ εγκυμοσύνης και θηλασμού. Με μεγάλη φροντίδα και μετά από πολλή έρευνα, εντόπισαν και επέλεξαν κορυφαία προϊόντα για μαμάδες και μωρά από όλον τον κόσμο, τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα, την ασφάλεια, την άνεση και τη φιλικότητά τους προς το περιβάλλον. Στο site της εταιρείας (www.mamaka.eu) θα βρείτε τη μοντέρνα και ποιοτική συλλογή ρούχων εγκυμοσύνης και θηλασμού την οποία σχεδιάζει η ομάδα της mamaka, καθώς και μία ολοκληρωμένη σειρά από εξαιρετικά προϊόντα, ικανά να μαγέψουν κάθε «ψαγμένη» μαμά! Σέξι εσώρουχα θηλασμού, άνετοι μάρσιποι αγκαλιάς και σλινγκ, κομψές και πρακτικές τσάντες αλλαγής, ρουχαλάκια για το μωρό, είδη διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο, παιχνίδια και αξεσουάρ με τις υπογραφές μεγάλων εταιρειών όπως Bella Materna, Αmoralia, Musis, Bobo Chooses, Shampoodle, Beco, καθώς και τις τελευταίες προτάσεις ανερχόμενων νέων designers όπως Organics For Kids, Esthex και Ιnke.

0 μπλα μπλα on "Ώρα για…παιχνίδι με τη mamaka"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates