Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Starbucks Tumblers Σκέτη Ζωγραφιά, με Χρώματα από μια Παιδική ΚαρδιάΦέτος, προσπαθήστε ένα από τα δώρα σας να είναι κάποιο από τα τρία Συλλεκτικά Θερμός-Tumblers από τα Starbucks με Ζωγραφιές παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS!
Τα νέα συλλεκτικά Starbucks Tumbler διατίθενται αποκλειστικά από το δίκτυο των καταστημάτων Starbucks σε όλη την Ελλάδα και τα συνολικά κέρδη από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS, για την περαιτέρω ενίσχυση των σκοπών και των στόχων του Οργανισμού στη χώρα μας.
Τρία διαφορετικά θέματα κοσμούν τα νέα Starbucks Tumbler 237ml, που φιλοτέχνησαν για αυτό το σκοπό παιδιά που συμμετέχουν στο Εικαστικό Εργαστήρι του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης: Τι με Κάνει Χαρούμενο – Ο Κόσμος που Ονειρεύομαι – Μια Πράσινη Πόλη.
Με αφορμή τα θέματα αυτά, οι μικροί ζωγράφοι άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και εμπνεύστηκανεικαστικές δημιουργίες με χρώμα, πρωτοτυπία και … ιδιαίτερη συμβολική σημασία!
Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν ενθουσιώδης και ένας μεγάλος αριθμός ζωγραφιών συγκεντρώθηκε στα κεντρικά γραφεία των Starbucks στον Άλιμο. Με τη βοήθεια των συνεργατών τους από όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα και με… πραγματικά μεγάλη δυσκολία, καθώς όλα τα έργα ήταν ξεχωριστά, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη επιλογή.
Όταν η διαδικασία έφθασε στην τελική ευθεία, μια Καλλιτεχνική Επιτροπή αποτελούμενη από τρία σημαντικά πρόσωπα από το χώρο των εικαστικών στην Ελλάδα, τον κ. Σωτήρη Σόρογκα, εικαστικό, Καθηγητή της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ και τους εικαστικούς κα Μερόπη Πρέκα και κ. Μηνά Καμπιτάκη και συγχρόνως φίλους και διαχρονικούς υποστηρικτές των Παιδικών Χωριών SOS, επέλεξε τα σχέδια που κοσμούν σήμερα τα θερμός-tumbler.
Η ομαδική προσπάθεια ολοκληρώθηκε με την ενεργό συμμετοχή όλων των συνεργατών στη διοίκηση της εταιρείας, οι οποίοι ανέλαβαν και τοποθέτησαν προσωπικά τις εκτυπωμένες ζωγραφιές σε κάθε tumbler.
Εάν ψάχνετε ένα συμβολικό, αλλά και πρακτικό δώρο για μικρούς ή και μεγάλους φίλους, που θα προσφέρει επιπλέον χαρά σε πολλά ακόμα παιδιά…
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Starbucks Tumblers Σκέτη Ζωγραφιά, με Χρώματα από μια Παιδική Καρδιά"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates