Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Ένα δέντρο γεμάτο γάλα στη Πλ. Κοραή (17/12)Οι Γιατροί του Κόσμου και οι atenistas, η γνωστή ανοιχτή κοινότητα πολιτών της Αθήνας που αγαπάνε την πόλη τους και θέλουν να την απαλλάξουν από τη μουντάδα και τη μιζέρια, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010, στις 20:00 μ.μ., μας περιμένουν στην Πλατεία Κοραή στην χριστουγεννιάτικη γιορτή τους για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.
Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα δημιουργηθεί από κουτιά γάλα όπου όλοι εμείς θα φέρουμε μαζί μας. Μπορεί η εορταστική ατμόσφαιρα να έχει κατακλύσει τα σπίτια μας και τα καταστήματα όπως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για ορισμένα παιδιά τα Χριστούγεννα θα αργήσουν να έρθουν. Για κάποια παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα ένα κουτί γάλα είναι το καλύτερο δώρο. Οι συμμετέχοντες εκτός από γάλα μπορούν να φέρουν μακαρόνια, ρύζι και όσπρια για τις ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου. Με το συμβολικό αλλά τόσο σημαντικό σας δώρο θα χαρίσετε χαμόγελα ευτυχίας σε εκατοντάδες παιδιά.
Πού: Πλατεία Κοραή, (Στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο)
Πότε: Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, 20:00 μμ
website: www.atenistas.gr
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Ένα δέντρο γεμάτο γάλα στη Πλ. Κοραή (17/12)"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates