Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Ελληνοελβετική Σχολή: Φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση της «Φλόγας»



Το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»(www.floga.org.gr) θα ενισχύσουν φέτος, με τα έσοδα του 9ου Φιλανθρωπικού Bazaar που οργανώνουν, τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού της Ελληνοελβετικής Σχολής.
Το Φιλανθρωπικό Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 από τις 10:30 έως τις 17:00 στις εγκαταστάσεις του σχολείου, στο Χαλάνδρι (οδός Μακεδονίας 33, Χαλάνδρι).
Φιλοδοξία των οργανωτών είναι οι επισκέπτες του Bazaar, μεγάλοι και μικροί, να περάσουν μια ευχάριστη μέρα και να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε πάρα πολύ καλές τιμές με την ικανοποίηση ότι το ποσό που θα ξοδέψουν θα διατεθεί στον ιδιαίτερα πολύτιμο Σύλλογο «Φλόγα».
Στο Bazaar της Ελληνοελεβετικής Σχολής θα διατίθενται, μεταξύ άλλων, πρωτότυπες κατασκευές από τους μαθητές, σπιτικά γλυκά και βιολογικές νοστιμιές από όλη την Ελλάδα, χειροποίητα γούρια και κοσμήματα από μαμάδες, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γλυκά, πλήθος από αντικείμενα, ρούχα και παιχνίδια από 2ο χέρι σε εξαιρετική κατάσταση και σε τιμές που σπάνια θα ξεπερνούν το ένα ευρώ, θα υπάρχει βιβλιοπωλείο, άφθονο σπιτικό φαγητό, πλούσια λαχειοφόρος αγορά και πολλά άλλα.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δραστηριότητες θα διασκεδάσουν τα παιδιά: ταχυδακτυλουργός, διαδραστικό οικολογικό παραμύθι, clown, face painting, ζαχαροπλαστική με βραβευμένο chef, σεμινάριο φωτογραφίας και νεανική συναυλία για τα μεγαλύτερα παιδιά. Μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση θα δώσει η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία θα μιλήσει για την τεχνική γυμναστικής REPLACE.
Φέτος το σύνθημά μας είναι τα λόγια της 14χρονης Ηρώς: «Μου δίνει δύναμη όταν μου φέρονται σαν να είμαι φυσιολογική. Αυτή η αρρώστια είναι για τους ανθρώπους. Νιώθω πολύ μειωμένη όταν με λυπάται κάποιος. Είναι σα να μου λέει «εγώ είμαι τυχερός που δεν έχω αυτή την αρρώστια», ενώ όλοι, δυστυχώς, είμαστε υποψήφιοι.»
Σημαντικό για μας είναι να αντιληφθούν οι μαθητές της ευαίσθητης αυτής ηλικίας, τη σπουδαιότητα της εθελοντικής συνεισφοράς, της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, ειδικά στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας.
Περισσότερες πληροφορίες: Κα Τέτη Ηγουμενίδη, Τηλ. (6977) 341841, URL: www.ellinoelvetiki.gr, E-mail: bazaar.ellelv@yahoo.com
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Ελληνοελβετική Σχολή: Φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση της «Φλόγας»"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates