Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Φτιάξτε τα δικά σας γούρια για τη νέα χρονιά


Ένα από τα απαραίτητα έξοδα αυτών των γιορτών είναι και η αγορά των πατροπαράδοτων γουριών για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερους οιωνούς και θετική σκέψη πάνω απ’ όλα. Φέτος, πρωτοτυπήστε και δωρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα γούρια που τα έχετε φτιάξει με τα δικά σας χεράκια και με πολλή αγάπη. Αν σας τρομάζει η σκέψη, η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε χάντρες, διακοσμητικά, ματάκια, κορδόνια για το λαιμό και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.
1) Παλιά κοσμήματα. Ψάξτε στην κοσμηματοθήκη σας και αξιοποιήστε όσα κομμάτια δεν τα φοράτε πια. Χάντρες, πέρλες, κορδέλες μεταξωτές, λουράκια, πολύτιμες πέτρες, όλα μπορούν να συνδυαστούν μοναδικά, αν επιστρατεύσετε τη φαντασία σας.
2) Πουγκιά. Από τα καταστήματα ραπτικής μπορείτε να προμηθευτείτε τούλινα ή πάνινα πουγκιά όπου θα τα στολίσετε με διαφορετικό τρόπο για καθένα από τα πρόσωπα στα οποία θέλετε να τα δωρίσετε. Μπορείτε να βάλετε μέσα αντικείμενα που συμβολίζουν κάτι ιδιαίτερο για τον καθένα και να το συνοδεύσετε με μια καρτούλα ευχών.
3) Βραχιόλια. Στις φίλες σας μπορείτε να χαρίσετε ένα μοναδικό βραχιόλι γούρι. Σε αλυσιδίτσες χεριών μπορείτε να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικα charms που θα συνοδεύονται από τα αρχικά του ονόματος του αποδέκτη.

πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Φτιάξτε τα δικά σας γούρια για τη νέα χρονιά"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates