Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Κίνδυνος για το ανοσοποιητικό


Χημικά τα οποία βρίσκονται μέσα στο σπίτι θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν και τη δύναμη των εμβολίων.
«Όταν η συγκέντρωση των PFCs στο αίμα αυξάνεται, το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται και έχει μικρότερη ικανότητα διατήρησης ενός αποτελεσματικού μηχανισμού άμυνας ενάντια στα παθογόνα», εξήγησε ο δρ Φίλιπ Γκράντζιν. Ερευνητές  από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ στη Βοστόνη ανακάλυψαν ότι τα παιδιά  που εμφανίζουν υψηλότερα επίπεδα υπερφθοριωμένων υδρογονανθράκων (PFCs) στο αίμα τους έχουν και περισσότερες πιθανότητες να μην αποκρίνονται επαρκώς στα εμβόλια. Τα PFCs χρησιμοποιούνται ευρέως από τη βιομηχανία στις συσκευασίες τροφίμων καθώς και στην επεξεργασία των υφασμάτων.
Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γονείς να μη δίνουν στα παιδιά τους ποπ κορν που έχουν ετοιμαστεί σε φούρνο μικροκυμάτων. Καλό θα είναι να αποφεύγονται στο σπίτι έπιπλα, ρούχα και χαλιά που έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να μη λεκιάζουν. Έτσι μειώνεται η έκθεση της οικογένειας στα χημικά που φαίνεται να αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών.
Πηγή: www.tovima.gr

1 μπλα μπλα on "Κίνδυνος για το ανοσοποιητικό"

efi on 29 Ιανουαρίου 2012 στις 2:29 μ.μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates