Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Στρεσογόνος ο μάρσιπος


Τρομακτικό, στεσογόνο και φοβιστικό είναι για ένα μωρό να κάθεται με το πρόσωπο στο δρόμο στο μάρσιπο, λένε αυστραλοί ερευνητές.
Οι μαμάδες που μεταφέρουν τα μωρά τους σε μάρσιπο με το πρόσωπό τους να κοιτά προς τον κόσμο, δείχνουν σκληρότητα και εγωιστική συμπεριφορά. Τα ίδια χαρακτηριστικά φέρουν και οι μαμάδες που τοποθετούν τα μωρά με πρόσωπο στο δρόμο. «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε εσείς αν ήσασταν δεμένοι στο στήθος κάποιου με τα πόδια σας να κρέμονται στον αέρα και να περιηγείστε στο χάος ενός εμπορικού κέντρου ανεξέλεγκτα» αναφέρει η Αυστραλή ειδικός του τεχνολογικού πανεπιστημίου του Σύδνεϋ Κάθριν Φάουλερ. Από την άλλη μεριά  η μαία και συγγραφέας του βιβλίου «Αγάπη για το μωρό»,  Ρόμπιν Μπάρκερ,  θεωρεί πως δεν έχει σημασία η θέση του μωρού στο μάρσιπο άλλα εάν τα μωρά δέχονται αγάπη από τους γονείς τους. Την άποψη της Κάθριν Φάουλερ έρχεται να επιβεβαίωσει έρευνα που λέει πως τα μωρά που δεν μπορούν να δουν τους γονείς τους όταν μεταφέρονται με μάρσιπο, υποφέρουν.

Πηγή: www.dailymail.co.uk
www.babyspace.gr

0 μπλα μπλα on "Στρεσογόνος ο μάρσιπος"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates