Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Βρεφική δερματίτιδα


Η βρεφική δερματίτιδα από πάνα προκαλεί δυσαρέσκεια και κλάμα στα μωρά και παρουσιάζεται σε ένα στα τέσσερα μωρά σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Παρότι, όπως κι οι ενήλικες, τα μωρά διαθέτουν μια φυσική προστατευτική στοιβάδα στο δέρμα τους, η ικανότητα παροχής προστασίας μπορεί να επηρεαστεί αν το δέρμα παραμείνει υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντάς το ευάλωτο στον ερεθισμό και την ευαισθησία. Καθώς τα οπίσθια του μωρού σας είναι τον περισσότερο καιρό κλεισμένα σε μια πάνα, δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πολλά μωρά υποφέρουν από βρεφική δερματίτιδα από πάνω, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας να τα προστατέψετε από την εμφάνισή της.

Ωστόσο, με μια αντισηπτική επουλωτική κρέμα, μπορούμε να καταπραΰνουμε και να επουλώσουμε τη βρεφική δερματίτιδα και να προστατέψουμε το μωρό μας από περαιτέρω ερεθισμό, ακολουθώντας τις συμβουλές που παρέχονται.


babyspace.gr

1 μπλα μπλα on "Βρεφική δερματίτιδα"

Libero club on 26 Απριλίου 2012 - 6:54 μ.μ. είπε...

Καλώς ορίσατε στο στάδιο του μωρού σας
Το μωρό σας έφτασε επιτέλους - τώρα ξεκινά η πραγματική περιπέτεια! Η δραστήρια κοινότητά μας είναι γεμάτη από άτομα σαν κι εσάς, τα οποία ανακαλύπτουν το θαυμαστό, ποικίλο και απολαυστικό κόσμο των μωρών τους. Αν χρειάζεστε βοήθεια με το θηλασμό, αν έχετε κάποια συμβουλή που θέλετε να μοιραστείτε για καλύτερο ύπνο τα βράδια ή αν απλά θέλετε να μοιραστείτε τη νέα γκριμάτσα του μωρού σας με τον... υπόλοιπο κόσμο, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

Νέα από άτομα σαν κι εσάς

Η κοινότητά σας: 16850 μέλη
47 μωρά πρόκειται να γεννηθούν αυτήν την εβδομάδα - εγκυμοσυνη
133 νέα μέλη αυτήν την εβδομάδα

Συνομιλήστε με άτομα που είναι σε ενδιαφέρουσα

Είναι εύκολο και δωρεάν. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και το καλύτερο είναι ότι θα βρείτε πολλούς ανθρώπους, σαν κι εσάς, έτοιμους να μοιραστούν συμβουλές και υποστήριξη.

βρεφικά είδη | βρεφικές πάνες | βρεφική πάνα |πανα

Στο Libero Club θα γνωρίσετε τους καλύτερους ειδικούς στα θέματα ανατροφής των παιδιών - άλλους μπαμπάδες και μαμάδες. Εντοπίστε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο για το δικό σας στάδιο και μοιραστείτε συμβουλές και εμπειρίες - όλοι ανυπομονούν να σας γνωρίσουν!

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates