Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

4χρονη Βρετανίδα το νέο μέλος της Mensa


Είναι μόλις 4 ετών και έχει δείκτη IQ που φτάνει στο 159, ένα βαθμό λιγότερο από το IQ του Αϊστάιν και του Στίβεν Χόκινγκ! Φανταστείτε ότι ένας μέτριος-φυσιολογικός ενήλικας έχει IQ 100.
Κι όμως, η μικρή Χάιντι Χάνκινς από το Χάμσαϊρ σε ηλικία 2 ετών είχε μάθει μόνη της να διαβάζει και να μέτρα μέχρι το 40. Οι δικοί της, απευθύνθηκαν ειδικούς της Mensa, οι οποίοι είπαν στους γονείς της ότι η μικρή έχει πολλές προοπτικές.
Το 2009, ένα αγοράκι, ο Όσκαρ Ρίγκλεϊ έγινε το νεότερο μέλος της Mensa με IQ 160.
Αν αναρωτιέστε τώρα, ποιες είναι οι ενδείξεις για την υψηλή ευφυϊα ενός παιδιού, η Mensa είναι το ασυνήθιστα καλό μνημονικό, η ικανότητα να διαβάζει από πολύ μικρή ηλικία, το ενδιαφέρον για να μαθαίνει διεθνή γεγονότα, η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα παιδιά ίδιας ηλικίας και οι συνεχείς ερωτήσεις!
Η Mensa είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός, μια διεθνής κοινωνία ανθρώπων, των οποίων ο Δείκτης Νοημοσύνης βρέθηκε υψηλός (στο ανώτερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού-το μοναδικό κριτήριο για να γίνει κάποιος μέλος).
 www.infokids.g

0 μπλα μπλα on "4χρονη Βρετανίδα το νέο μέλος της Mensa"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates