Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Μπιμπερό ΡΡ 150ml NATURAL TOUCH


Μπιμπερό από πολυπροπυλένιο SoftFlex™ Natural Nurser™
 
Ειδικά σχεδιασμένο για να μιμείται την φυσική κίνηση, το σχήμα, το μέγεθος και την αίσθηση του μητρικού στήθους
 
Τίποτα δεν είναι καλύτερο για το νεογέννητο μωράκι σας από τα προϊόντα Natural Touch™. Tο μπιμπερό SoftFlex™ Natural Nurser™, είναι ειδικά σχεδιασμένο για μπορείτε να συνδυάσετε καλύτερα τον μητρικό θηλασμό, με τα γεύματα σε μπιμπερό. Διαθέτει την νέα Θηλή Nuby™ στο μέγεθος του μητρικού στήθους, η οποία προσομοιάζει στο φυσικό σχήμα, την αίσθηση αλλά και τη λειτουργία του μητρικού στήθους. Αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη μετάβαση από το μητρικό θηλασμό, στη χρήση του μπιμπερό. Οι μοναδικές Βαλβίδες στη βάση της θηλής αποτρέπουν τη δημιουργία κολικών, ενώ οι μαλακές προεξοχές στην επιφάνειά της κάνουν ένα απαλό μασάζ στα ερεθισμένα ούλα του μωρού. Επιπλέον, αυτό το μπιμπερό είναι κατασκευασμένο από Πολυπροπυλένιο υψηλής βαθμίδας, ένα υλικό 100% ΧΩΡΙΣ Δισφαινόλη Α (ΒPA FREE). Μπορείτε να ανταλλάξετε όλα τα εξαρτήματα του μπιμπερό Natural Nurser™, με αυτά των μπιμπερό Σιλικόνης SoftFlex™.
Μπιμπερό Σιλικόνης  SoftFlex™  210ml NATURAL TOUCH
 
Νέα επαναστατική βάση από μαλακή σιλικόνη.
 
Πιέστε απαλά το μπιμπερό και κάντε τη διαφορά… Το Μπιμπερό Σιλικόνης SoftFlex™  διαθέτει μια νέα επαναστατική βάση σιλικόνης soft air™.  Η βάση σιλικόνης soft air™, κατασκευασμένη από σιλικόνη 100% χωρίς Δισφαινόλη Α (BPA FREE), επιτρέπει στην μαμά ή τον μπαμπά να βοηθήσουν το μωρό τους να πιει ευκολότερα το γάλα,  πιέζοντας απαλά το μπιμπερό. Επίσης διαθέτει τη νέα Θηλή Nuby™ SoftFlex™ στο μέγεθος του μητρικού στήθους . Η θηλή προσομοιάζει στο φυσικό σχήμα, την αίσθηση αλλά και τη λειτουργία του μητρικού στήθους. Αυτό διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη μετάβαση από το μητρικό θηλασμό, στη χρήση του μπιμπερό. Επιπλέον, η θηλή σιλικόνης διαθέτει στη βάση της, βαλβίδες για την αποφυγή δημιουργίας κολικών, ενώ οι μαλακές προεξοχές στην επιφάνειά της κάνουν ένα απαλό μασάζ στα ερεθισμένα ούλα του μωρού.
 
 
Το μπιμπερό είναι εκπληκτικό!!!!!!!!!!!!Ο μπεμπακός μας το έχει καταευχαριστήθει.Όταν πίνει το γαλατάκι του δεν στάζουν και δεν τρέχουν.Δεν μας δημιουργεί λόξιγκα το βασικότερο.Το πιο διασκεδαστικό προς εμένα ήταν η σιλικόνη........Α κατα την αποστήρωση δεν έχει φόβο παρόλο που είναι σιλικόνη.Στο πλύσιμο είναι πολύ εύκολο λόγω του ότι το στόμιο  δεν είναι στενό σαν τα υπόλοιπα μπιμπερό που γνωρίζουμε και βούρτσα να μην υπάρχει με ένα απλό σφουγγαράκι μπορεί να καθαρίσει το μπιμπερό.Τέλος το μπουκαλάκι μας έχει και κάτι ακόμα πιο πρακτικό,έχει δοσομετρητή πολύ πρακτικό για μια έξωδο με το μωρό.Πρίν έπρεπε να παίρνω όλο το κουτί με την σκόνη γικα να φτιάξω το γάλα.Τώρα υπάρχει η λύση το μπιμπερό της Nuby.!!!!!!!!!!!!!

0 μπλα μπλα on "Μπιμπερό ΡΡ 150ml NATURAL TOUCH"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates