Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Η ΡΕΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣΤΟΥ!


"Μέχρι χθες παράληψη. Από σήμερα πρόληψη"
Δώρο ζωής από τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

Φέτος τον Οκτώβριο, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού με τίτλο «Μέχρι χθες παράληψη. Από σήμερα πρόληψη!».

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής με στόχο να υπενθυμίσει σε κάθε γυναίκα τη σπουδαιότητα της πρόληψης για τη θεραπεία της νόσου.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική προσφέρει σε προνομιακή τιμή γυναικολογικές εξετάσεις που περιλαμβάνουν υπερηχογράφημα μαστών και ψηφιακή μαστογραφία.
Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, που το Δεκέμβριο κλείνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα Κέντρα Μαστού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ιατρούς ειδικά εκπαιδευμένους για την αντιμετώπιση των  παθήσεων του μαστού.
Το πρόγραμμα υλοποιείται φέτος παράλληλα με πρόσθετες δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας και εντάσσεται στο πλαίσιο μίας μεγάλης προσπάθειας η οποία γίνεται για την πρόληψη της συγκεκριμένης νόσου και απαιτεί την ενεργό συμμετοχή όλων μας για να έχει αποτελέσματα.

www.reamaternity.gr

0 μπλα μπλα on "Η ΡΕΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣΤΟΥ!"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates