Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Πιλοτικά τα ποδήλατα στις λεωφορειολωρίδες (20/6-18/9)


Σε πιλοτική εφαρμογή, για τη διάρκεια του καλοκαιριού, τίθεται το μέτρο της κυκλοφορίας των ποδηλάτων στις λεωφορειολωρίδες. Συγκεκριμένα, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, από τις 20 Ιουνίου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου τα ποδήλατα θα μπορούν να κυκλοφορούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στις λεωφορειολωρίδες, στο δεξιό άκρο, σε μονό στοίχο δίπλα στο κράσπεδο της οδού, χωρίς να προβαίνουν σε ελιγμούς, ώστε να υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος για την κίνηση των διερχόμενων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και των υπολοίπων οχημάτων, για τα οποία επιτρέπεται η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες.
Οι ποδηλάτες θα πρέπει να τηρούν τις διατάξεις του ΚΟΚ και οφείλουν να παραχωρούν απόλυτη προτεραιότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα υπόλοιπα οχήματα, θα φέρουν κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς επίσης και οφείλουν να έχουν κατάλληλη σήμανση επί των ποδηλάτων, ώστε να είναι ασφαλής και διακριτή η κίνησή τους, ιδιαίτερα κατά τις νυκτερινές ώρες.


www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Πιλοτικά τα ποδήλατα στις λεωφορειολωρίδες (20/6-18/9)"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates