Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Ένα παιδί, ένας κόσμος


Μαζεύουμε σχολικά είδη για όσα παιδιά δεν θέλουμε να πάνε με άδεια τσάντα στο σχολείο.
Το “ένα παιδί, ένας κόσμος” ιδρύθηκε το 2009 από ιδιωτική πρωτοβουλία, έχοντας ως σκοπό τηνστήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας που αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα.
"Πιστεύουμε στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των θεμάτων που έχει μια οικογένεια. Οι κοινωνικοί λειτουργοί, σε συνεργασία με επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων, σχεδιάζουν το πλάνο στήριξης  προς την επίλυση των θεμάτων της κάθε οικογένειας, και όλοι μαζί, εργαζόμαστε προς το σκοπό αυτό. Το πλάνο στήριξης μπορεί να περιλαμβάνει θέματα πρόνοιας, σωματικής υγείας & υγιεινής, ψυχοδιαγνωστική αξιολόγηση παιδιών, συμβουλευτική γονέων, νομικές συμβουλές, εύρεση εργασίας, ένταξη των παιδιών στην σχολική κοινότητα, εκμάθηση ελληνικών σε αλλοδαπές μητέρες ευάλωτων ομάδων, ενισχυτική διδασκαλία, συνοδεία σε υπηρεσίες & νοσοκομεία, κ.α. Επίσης, με την βοήθεια δωρεών από ιδιώτες και εταιρίες, στηρίζουμε τις εξυπηρετούμενες οικογένειες με τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρουχισμό, παιδικά & είδη, κ.α..
Καθώς ένας από τους βασικούς μας σκοπούς είναι η ένταξη των παιδιών στη σχολική κοινότητα και η αγάπη για μάθηση και εκπαίδευση, έχουμε ξεκινήσει μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, μέσω του προσωπικού και φίλων εθελοντών. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται επίσης στην συλλογή των σχολικών ειδών για την διευκόλυνση των παιδιών στην προσπάθειά τους να πάνε σχολείο! 
 
Με την βοήθεια και την προσφορά συμπολιτών μας, τον Σεπτέμβριο του 2010 καταφέραμε να προσφέρουμε σχολικά είδη σε 45 παιδιά. Φέτος, ευχόμαστε να μαζέψουμε ακόμα περισσότερα, καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη και η ανάγκη ουσιαστική.
Πέρα από τα κύρια αναλώσιμα είδη που μαζεύουμε (τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χάρακες μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής), οι μεταχειρισμένες σχολικές τσάντες και κασετίνες παραμένουν πάντα ιδιαίτερα χρήσιμες.
Παρακαλούμε όποιον ενδιαφέρεται να συνεισφέρει κάποια από τα παραπάνω είδη, να επικοινωνήσει με το “ένα παιδί, ένας κόσμος”, καθημερινά (Δε-Πα) από τις 9πμ έως τις 5μμ, στο 210-8838512.

Επισκεφτείτε μας τη σελίδα μας στο facebook"

www.babyspace.gr

0 μπλα μπλα on "Ένα παιδί, ένας κόσμος"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates