Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Άμεση ανάγκη για βοήθεια βρέφους!



Ένα μωράκι έχει την ανάγκη μας για να σωθεί η ζωή του. Ας το διαδώσουμε.
Ήταν βράδυ Τετάρτης 20 Οκτωβρίου και ο άντρας μου Παναγιώτης Τζάθας με πήγε κατεπειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με ακατάσχετη αιμοραγία. Ήμουν μόλις 3 μηνών έγκυος! Εκεί μας είπαν με σιγουριά πως δεν θα ζήσει το μωράκι μας (Μάριος) και μας πρότειναν να κάνω χειρουργείο ώστε να του αφαιρέσουμε τη ζωή όμως εμείς δεν ακούσαμε και πεισμώσαμε. Προσευχηθήκαμε ξανά και ξανά. Από εκείνη την νύχτα ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι του μικρού μας. Ύστερα απο 5 μήνες σε πλήρη ακινησία στο κρεβάτι με πιάνει ένας φρικτός πόνος και ακατάσχετη αιμοραγία και με πάνε στο νοσοκομείο και ενώ ήμουν 8 μηνών έγκυος μου παίρνουν το μωρό απο μέσα μου και το βάζουν σε θερμοκοιτίδα λόγω του ότι ήταν ελλιποβαρές. Ήταν μόνο 2.280γρ.! Όλα ήταν όμορφα, σκέφτηκα πως θα πάρω το μωρό μας και με το εξιτήριο που είχα στα χέρια μου θα πηγαίναμε σπίτι μας. Όμως το μωράκι μας έπαθε ΝΕΚΡΩΤΙΚΗ ΕΝΤΕΡΟΚΟΛΟΙΤΙΔΑ και κάλεσαν ασθενοφόρο και το μετέφεραν από το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑ΄Ι΄Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ . Εκεί οι γιατροί είπαν οτι ο μικρούλης Μάριος δεν θα ζήσει και πως η κατάστασή του ήταν στο τελευταίο στάδιο. Το έβαλαν στο χειρουργείο και του αφαίρεσαν όλο το εντεράκι του. Το μόνο που απέμεινε ήταν 8 εκατοστά!!! Από τότε θρέφεται με παρεντερική τροφή η οποία αν την πάρει για πολύ καιρό θα πάθει ζημιά στο συκώτι και στα νεφρά του. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να κάνει μεταμόσχευση εντέρου. Στην Ελλάδα μας το απέρριψαν και έχουμε μπει σε λίστα να βρεθεί δότης στο εξωτερικό. Όλο αυτό κοστίζει αρκετά χρήματα και δυστυχώς εμείς δεν έχουμε. 
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ::ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑΣΣΟΥ 
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ: 00089011650-4 
ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΤΕΡΑΣ: 6978806804 
IBAN: Gr 4409658000000000890116504

www.babyspace.gr

0 μπλα μπλα on "Άμεση ανάγκη για βοήθεια βρέφους!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates