Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Αξεσουάρ με άποψη


Η μόδα έχει συμβάλει για τα καλά στη ζωή μας. Στην εποχή μας δεν επηρεάζει μόνο τη δική μας εμφάνιση, αλλά και εκείνη των παιδιών μας. Κομψά και πρωτότυπα αξεσουάρ γίνονται απαραίτητα κομμάτια μιας περισσότερο “ζουζουνίστικης” και χαριτωμένης εικόνας των λιλιπούτειων φίλων μας.
Μια εξόρμηση στα μαγαζιά θα σας πείσει, πως η μόδα στην παιδική εμφάνιση ακολουθεί κατά γράμμα, ό, τι προστάζει και για τους μεγάλους. Τα καταστήματα με παιδικά ρούχα έχουν να προτείνουν ολοκληρωμένα σετάκια, που εκτός από τα ρούχα και τα παπούτσια περιλαμβάνουν και τα αντίστοιχα αξεσουάρ.
Μάλιστα, πολλά καταστήματα με αξεσουάρ έχουν δημιουργήσει ειδικά τμήματα με παιδικά αξεσουάρ, για να βρίσκουν οι μικροί μας φίλοι ό, τι τους αρέσει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Οι προτάσεις δεν περιορίζονται μόνο στα κοριτσάκια, αλλά και τα αγόρια μπορούν να βρουν κομμάτια που συμπληρώνουν το στυλ της εμφάνισής τους.

Για τα κορίτσια:

Οι προτάσεις ξεκινούν από αξεσουάρ που συμπληρώνουν τα ρούχα, όπως φουλάρια για το λαιμό και τα μαλλιά και καπέλα με ραμμένα στολίδια, π.χ. χάντρες, πούλιες και κορδέλες. Καλσόν σε όλα τα χρώματα με ρίγες, πουά και σχέδια, όπως πεταλουδίτσες και λουλούδια, συμπληρώνουν την εμφάνιση με φούστα ή φουστανάκι. Βραχιολάκια φτιαγμένα από διάφορα υλικά συνδυάζονται με αντίστοιχα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ, ενώ καρφίτσες στολίζουν τις μπλούζες και τις ζακέτες μιας κομψής μικρής κυρίας.
Για τα μαλλιά κοκαλάκια με πολύχρωμα λαστιχάκια, χάντρες, πούπουλα και κορδελίτσες, στέκες με φιόγκους και στρασάκια και πολύχρωμα τσιμπιδάκια με πεταλουδίτσες, λουλουδάκια και ασημόσκονη στολίζουν τις κοτσίδες και τις φράντζες στα υπέροχα μαλλάκια των κοριτσιών.
Τη χειμερινή εμφάνιση συμπληρώνουν σετ από σκούφο, κασκόλ και γάντια με διακοσμητικές λεπτομέρειες που τα κάνουν άκρως κομψά. Μικρά τσαντάκια σε όλους τους απίθανους χρωματισμούς συνδυάζονται τέλεια με κάθε εμφάνιση και στυλ, κρύβοντας μέσα τους μικρά μυστικά!

Για τα αγόρια:

Κάθε σπορ ή casual εμφάνισή τους μπορεί να συνδυαστεί με τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Καπέλα jockey με στάμπες από παιδικούς ήρωες ή τις αγαπημένες αθλητικές ομάδες, σκουφάκια, γάντια και κασκόλ για το χειμώνα, τσαντάκια-μπανάνες για τη μέση και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου δίνουν στυλ σε κάθε εμφάνιση στο σχολείο ή τις βόλτες. Κονκάρδες στα ρούχα ή στη σχολική τσάντα δίνουν έναν πιο “ροκ” τόνο στο στυλ τους.
Για πιο επίσημες εμφανίσεις, παπιγιόν και γραβάτες συμπληρώνουν την εικόνα και τους μεταμορφώνουν σε μικρούς κυρίους.

www.yeskid.gr

0 μπλα μπλα on "Αξεσουάρ με άποψη"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates