Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

La Queue Du Chat. Αποκλειστικά στο Sunny Side!


Απολαύστε τη μοναδική γαλλική κολεξιόν της La Queue Du Chat, αποκλειστικά στο Sunny Side! Μία ολοκαίνουργια εταιρεία με κορυφαία μόδα για βρέφη και παιδιά, έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη συλλογή ρούχων με εξαιρετική ποιότητα στο Sunny Side.
Η La Queue Du Chat ιδρύθηκε από μια τετράδα νέων Γάλλων με αισθητική, αλλά πάνω από όλα με ευαισθησία στις αξίες του δίκαιου εμπορίου και αυξημένη συνείδηση για το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα της LQDC κατασκευάζονται από 100% οργανικό βαμβάκι πιστοποιημένο από την GOTS (Global Organic Textile Standards).
Το βαμβάκι καλλιεργείται στην περιοχή του Dhar, στη βόρεια πολιτεία της Madhya Pradesh (Ινδία) από 400 αγρότες. Kάθε ιδιοκτησία κατά μέσο όρο μικρότερη των 15 στρεμμάτων γης ομαδοποιείται σε συνεταιρισμό. Ο συνεταιρισμός παρέχει τεχνική υποστήριξη στους παραγωγούς βιολογικών προϊόντων και ταυτόχρονα βοηθά ενεργά οποιοδήποτε μέλος της τοπικής αγροτικής κοινότητας επιδιώκει να αλλάξει τον τρόπο καλλιέργειας από παραδοσιακό σε βιολογικό.
Ο συνεταιρισμός λειτουργεί με την οργάνωση Bio Equitable και το βαμβάκι είναι πιστοποιημένο από την FLO (Fairtrade Labelling Organizations). Κατά συνέπεια, τα απορρίμματα των υλικών, που δημιουργούνται κατά την παραγωγή, ανακυκλώνονται όλα.
Όλα τα έντυπα της LQDC είναι τυπωμένα με φυτική μελάνη σε ανακυκλωμένο χαρτί. Στη "La Queue Du Chat" είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιούν τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους για να μεταφέρουν τα παιδικά - βρεφικά ρουχαλάκια τους από το εργοστάσιό τους στο Gujarat στην αποθήκη τους στη Νότια Γαλλία. Κατά συνέπεια, ο στόχος τους είναι η χρήση όσο το δυνατόν περισσότερων θαλάσσιων ναύλων.
Μια εταιρεία ρούχων παραδίδει μαθήματα οικολογίας, εμπορίου, στυλ και αισθητικής, μα πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ! Tην υπέροχη γαλλικής φινέτσας συλλογή της La Queue Du Chat θα τη βρείτε από αυτή τη σεζόν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά από το Sunny Side! Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κατακτήσει με τη πρώτη ματιά!
Για περισσότερες πληροφορίες: www.sunnyside.gr
Καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τις 12.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 210 96.01.150

www.yeskid.gr

0 μπλα μπλα on "La Queue Du Chat. Αποκλειστικά στο Sunny Side!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates