Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Ακριβή μου μαμά


Η Αυστραλιανή μητέρα του 2010 παράγει κατ οίκον έργο αξίας τουλάχιστον 48.760 ευρώ.
Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας "Herald Sun" που έγινε με αφορμή την "Ημέρα της Μητέρας" αν μία οικογένεια αναγκαζόταν να προσλάβει οικιακή βοηθό θα πλήρωνε 20.200 ευρώ το χρόνο. Η νταντά μέσα στο σπίτι για την φύλαξη των παιδιών θα αφαιρούσε από το πορτοφόλι των γονιών 11.150 ευρώ το χρόνο. Επίσης, για να αναλάβει κάποιος τις εξωτερικές δουλειές μιας μαμάς όπως για παράδειγμα την πληρωμή των λογαριασμών θα έπρεπε να πληρώνεται περίπου 10.000 ευρώ το χρόνο.
Το 55% των μαμάδων που έλαβαν μέρος στην έρευνα κάνει τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι ακόμα και αν εργάζεται εκτός οίκου. Το 41% παραπονιέται ότι οι σύντροφοι δεν ακούν τις απόψεις τους όσο θα έπρεπε. Το 34% πιστεύει ότι άξιζε τον κόπο να γίνουν μητέρες, αλλά από αυτή τους την επιλογή χτυπήθηκαν ανεπανόρθωτα οι προοπτικές καριέρας τους. Το 56% θα ήθελε περισσότερο προσωπικό χρόνο. Και, τέλος, το 63% νοιώθει μονίμως κουρασμένο.

Πηγή: www.newsit.gr

0 μπλα μπλα on "Ακριβή μου μαμά"

Related Posts with Thumbnails

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates