Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Πώς θα ντύσετε τα βιβλία σας



 Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και σίγουρα θα έχεις τα πιο «καλοντυμένα» βιβλία στην τάξη! 
1. Άπλωσε πάνω στο γραφείο σου ή σε ένα μεγάλο τραπέζι το ρόλο με το διάφανο αυτοκόλλητο κάλυμμα. Πάνω στο πλαστικό άνοιξε το βιβλίο και τοποθέτησέ το έτσι, ώστε το αυτοκόλλητο να περισσεύει περίπου τρία με τέσσερα εκατοστά από κάθε πλευρά. Κόψε προσεκτικά το κομμάτι του αυτοκόλλητου που θα χρειαστείς και άφησε στο πλάι το υπόλοιπο ρολό.
2. Αφαίρεσε το μισό προστατευτικό χαρτί από το αυτοκόλλητο και κόλλησε προσεκτικά τη μία πλευρά του βιβλίου σου. Για να μη δημιουργηθούν φουσκάλες με αέρα ακούμπησε το βιβλίο σιγά σιγά και τμηματικά. Πίεσε με το χέρι σου το αυτοκόλλητο για να κολλήσει καλά.
3. Αφαίρεσε εντελώς το προστατευτικό χαρτί και με τον ίδιο τρόπο κολλησε τη ράχη και το οπισθόφυλλο του βιβλίου στο αυτοκόλλητο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην κολλήσουν μεταξύ τους τα κομμάτια του αυτοκόλλητου που περισσεύουν από κάθε πλευρά.
4. Άνοιξε το βιβλίο σου στην πρώτη σελίδα και κόψε ένα τρίγωνο από τις γωνίες του αυτοκόλλητου όπως φαίνεται στην εικόνα.
5. Γύρισε τα κομμάτια του αυτοκόλλητου που έχουν περισσέψει προς τη μέσα πλευρά του βιβλίου και κόλλησέ τα. Κάνε το ίδιο και για το αυτοκόλλητο του οπισθόφυλλου.
6. Κόψε προσεκτικά τα κομμάτια του πλαστικού που περισσεύουν στην πάνω και την κάτω πλευρά της ράχης του βιβλίου. Είσαι έτοιμος!
Πηγή: RamKid (Σεπτέμβριος 2010)

0 μπλα μπλα on "Πώς θα ντύσετε τα βιβλία σας"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates