Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Τι προσπαθεί να σας πει το μωρό σας;


       
Το μωράκι σας έχει το δικό του τρόπο επικοινωνίας με εσάς και το περιβάλλον του. Αυτός ο τρόπος μπορεί να μην είναι πολύ εξελιγμένος, αλλά είναι ειλικρινής και στοχευμένος. Είτε κλαίει γοερά, είτε τσιρίζει και δε σταματάει, είτε απλά έχει ένα μόνιμο σιγανό κλαψούρισμα, το μωρό σας πάντα προσπαθεί να σας πει κάτι.

       Πολλές μαμάδες έχουν προσπαθήσει να διακρίνουν τις ανάγκες του μωρού ανάλογα με το είδος του κλάμματος, και αρκετές είναι αυτές που οδηγήθηκαν σε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Στην Αμερική γνωρίζει ήδη μεγάλη αναγνώριση η μέθοδος Dunstan Baby Language, την οποία ανακάλυψε μία μαμά από την Αυστραλία, η Priscilla Dunstan.

       Στην πραγματικότητα, αυτό που έχει κάνει είναι να διαχωρίσει πέντε βασικά είδη κλάμματος των μωρών: για την πείνα, την κούραση, τη χώνεψη, την διάθεση να ενεργηθεί και την κακοδιαθεσία. Αν η μητέρα μάθει να αναγνωρίζει τα διαφορετικά κλάμματα του μωρού της, τότε θα διευθετεί τις ανάγκες του πολύ εύκολα και γρήγορα.

       Πολλές φορές όμως τα μωρά απλά κλαίνε, χωρίς προφανή λόγο. Σύμφωνα με τη γιατρό και συγγραφέα του βιβλίου «Baby’s First Year Week by Week», Glade Curtis, το μωρό καμιά φορά χρειάζεται να νιώσει ένα ηρεμιστικό κράτημα από τη μαμά ή θέλει μια διαφορετική, πιο βολική, θέση. Το να μάθει μία νέα μητέρα να «διαβάζει» τη γλώσσα του μωρού της είναι θέμα χρόνου. Μη πανικοβάλλεστε, λοιπόν, γιατί πολύ σύντομα, εσείς και το μωρό σας θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος.




visit:dunstanbaby.com

0 μπλα μπλα on "Τι προσπαθεί να σας πει το μωρό σας;"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates