Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Alice on Board: μία μικρή on line Boutique για τους tiny happy φίλους μας!



Η Alice, επιβιβάστηκε, ταξίδεψε, προσγειώθηκε και συνεχίζει…σιγοτραγουδώντας εκείνους τους ταξιδιάρικους στίχους «Θα φτιάξω ένα κήπο μαγικό, για να πουλάω ηλιαχτίδες και γιο γιο και πεφταστέρια…θα φτιάξω ένα κιόσκι εξωτικό για να πουλάω φεγγαράδες και λωτό τα καλοκαίρια…Αν θες μαζί μου έλα και εσύ, δυο πειρατές σε ένα νησί…»
Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι. Ήρθε ένα παιδί, ένα γλυκό μαγισσάκι και ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε. Άλλοτε με νηνεμία και άλλοτε με φουρτούνες. Αλλά πάντα με οδηγό το χιούμορ, και μία έντονη διάθεση εξερεύνησης και ωρίμανσης. Αναζήτησης νέων πραγμάτων που θα τα φέρνει εδώ κοντά σας και θα τα μοιράζεται μαζί με εσάς και τα μικρά παιδιά σας από τη στιγμή που θα γεννηθούν μέχρι και τα 6 περίπου χρόνια τους.
Ένα ταξίδι «συλλογής όμορφων πραγμάτων», από ολόκληρο τον κόσμο, την Ευρώπη, την Αμερική, μέχρι και το Μαρόκο, το Ισραήλ… Κάποια από αυτά τα όμορφα πράγματα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Παιχνίδια δημιουργικά που την έχουν διασκεδάσει και την έκαναν αμέσως να χαμογελάσει, όπως αυτά από την OSCAR&ELLEN, μία υπέροχη μάρκα από τη Σουηδία που κύριο μέλημά της η ανάπτυξη καινοτόμων, διασκεδαστικών και πολύχρωμων παιχνιδιών που διεγείρουν την μάθηση των παιδιών, και τον ρόλο-παιχνίδι και φυσικά μαλακά παιχνίδια για πιο μικρά παιδάκια όπως τα υπέροχα σχέδια τηςELLA&OTTO.
Ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά κυρίως έως 4-5 χρόνων που είναι ιδιαίτερα, ξεχωριστά, όπως εκείνα τηςADA ADA από το Ισραήλ και τηςBOBO CHOSES από την Ισπανία, σχεδιασμένα με αγάπη και μεράκι, εμπνευσμένα από παιδιά σαν και αυτή, από μαμάδες σαν και τη δική της, όχι μαζικά αλλά σε μικρές παραγωγές. Κάποια είναι χειροποίητα όπως τα υπέροχα και ζεστά καλτσοπαντοφλάκια MOCCIS που μας έρχονται από τη Σουηδία και τα υπέροχα Eco Baby Booties και οι μπαλαρίνες Babush από τη ZID ZID στο Μαρόκο και φυσικά πάντα από μαλακά υφάσματα, υψηλής ποιότητας και με έντονη ευαισθησία προς το περιβάλλον, όπως οι προτάσεις οργανικών από τη BAMBOO BABY που σχεδιάζει ρούχα από φυσικό Bamboo.
Και φυσικά υπέροχες προτάσεις δώρων για μωρά αλλά και μεγαλύτερα παιδάκια όπως η σειρά υπνόσακων της ELLA&OTTO, τα είδη μπάνιου από το DWELL STUDIO με τα ξεχωριστά σχέδια της αλλά και πρακτικές προτάσεις όπως το Sack n Seat που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα που σίγουρα θα εξυπηρετήσει πολύ τους φίλους σας.
Ένα ταξίδι… που τέλος δεν έχει. Έχει μόνο νέους, κάθε φορά, δρόμους και προορισμούς με εσάς και τους μικρούς της φίλους, συνοδοιπόρους.
Αυτό είναι το Alice on Board με λίγα μόνο λόγια: ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα, εμπνευσμένο από την Αλίκη και τη μαμά της Πέπη, σχεδιασμένο από την Μαρίζα, και το Γιάννη, με συνοδοιπόρους τον Χρυσόστομο, τη Μαρίλυ… Μία μικρή boutique για τους tiny happy φίλους της, που με εύκολο τρόπο μπορεί κανείς να επισκεφθεί – αρκεί να έχει έναν υπολογιστή-, να χαζέψει, να προτείνει σε φίλους, να ψωνίσει αν θελήσει και φυσικά να σχολιάσει. Οι καιροί μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι αλλά για εμάς «τους πειρατές» όλα είναι εφικτά.
Επιβιβαστείτε λοιπόν και εσείς, και ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι όπως άλλωστε το απολαμβάνουμε και εμείς εδώ και τόσο καιρό. Καλωσήρθες λοιπόν Άννα, Νικόλα, Νάνσυ, Πέτρο, Λυδία, Βλάση,….
Καλές πτήσεις… www.aliceonboard.gr
πηγή:www.infokids.gr

0 μπλα μπλα on "Alice on Board: μία μικρή on line Boutique για τους tiny happy φίλους μας!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates