Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Για να ΜΗΝ παντρευτείς τον λάθος άνδρα



  Τελευταία ακούς συνέχεια για διαζύγια φίλων, γνωστών, συγγενών ακόμα και διάσημων ζευγαριών που μέχρι χθες έδειχναν ευτυχισμένοι! Και αναρωτιέσαι: υπάρχει τελικά η αληθινή αγάπη; Και γιατί ανακαλύπτουμε ότι παντρευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο, κατόπιν εορτής;  
Αυτό συμβαίνει γιατί απλά, οι γυναίκες δεν προσέχουν κάποια βασικά και κομβικά σημάδια που δείχνουν αν ο υποψήφιος γαμπρός θα μας «φτουρήσει» μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος! Η Dr Terri Orbuch, καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο του Michigan, συμβουλεύει:  

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Το παρελθόν του καλού σου σου  λέει πολλά, γιατί απλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει! «Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψετε την μελλοντική συμπεριφορά του, είναι να ελέγξετε την προηγούμενη συμπεριφορά του» τονίζει η Dr Orbuch. 
Κυκλωτικές κινήσειςΖωγράφισε έναν μεγάλο κύκλο και μέσα του ένα πιο μικρό. Στον μικρό κύκλο γράψε πέντε απολύτως απαραίτητα προσόντα που θέλεις να έχει ο μελλοντικός σου σύζυγος πχ ίδιο θρήσκευμα, να μην πίνει κτλ. Στον μεγαλύτερο γράψε αυτά που θα ήθελες να έχει πχ χιούμορ, να ταιριάζει σωστά κάλτσα με γραβάτα κτλ. Ο μικρός κύκλος είναι ο σωστός άντρας για εσένα. Μην το διαπραγματευτείς!  
Θα, θα, θα...Παντρεύεσαι τον άνδρα που είναι τώρα, όχι αυτόν ΘΑ είναι μετά από 5 χρόνια. Και μπορεί εσύ να πιστεύεις στα μεγαλεπήβολα, μελλοντικά του σχέδια αλλά δεν είναι σίγουρο ότι όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να τα πετύχει! Τώρα είναι απλώς ένας ασκούμενος δικηγόρος. Take it or leave it, σε προσγειώνει η Jennifer Gauvain, οικογενειακή σύμβουλος.  Εσύ εναντίον όλων!Η οικογένεια του δεν θα είναι μαζί σας μόνο στο γάμο. Θα είναι εκεί στις γιορτές και στις σκόλες, στο μαιευτήριο που θα γεννήσεις και εφ όρου ζωής θα κρατάς θέση στον καναπέ για τους συγγενείς που θα έρχονται επίσκεψη- αρμένικη συνήθως- στο «παιδί». Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την δική σου οικογένεια. Αποφασίστε πριν το γάμο τις μέρες και ώρες «επισκεπτηρίου» . Μετά θα είναι αργά. Αν δεν συμφωνείτε, ακυρώστε τον γάμο.  
Τσάι και συμπάθεια
Αν δεν υπάρχει σεξουαλική έλξη, μην τον παντρευτείς. Αν δεν θες να βρίσκεστε ερωτικά ούτε μια φορά την εβδομάδα, μην τον παντρευτείς. Αν τον βλεπεις σαν φίλο ή ξάδερφο , μην τον παντρευτείς. Αν σου προσφέρει τρυφερότητα, ασφάλεια, λεφτά, άνεση αλλά δεν ξυπνά «το κτήνος» μέσα σου, απλά μην τον παντρευτείς! Τα παιδιά, που γι’αυτό κάνεις οικογένεια, δεν τα φέρνει ο πελαργός. Και είναι ατιμία να τον παντρευτείς για να τον απατήσεις, με μαθηματική ακρίβεια, στο μέλλον.  
 
Τι 30, τι 40, τι 50
Παντρέψου μόνο όταν νιώθεις εσύ έτοιμη. Το ότι ο μικρότερος αδερφός σου παντρεύτηκε στα 30 και εσύ είσαι ήδη 35. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος να δεσμευτείς με έναν άνθρωπο εφ’όρου ζωής. Ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος. «Όταν πανικοβληθούμε με την ιδέα του γάμου, τότε σίγουρα θα «αρπάξουμε» ότι βρούμε μπροστά μας και θα καταλάβουμε μετά την λάθος επιλογή» σημειώνει πολύ σωστά η Jennifer Gauvain. 
Ντράγκα ντρουν, το καμπανάκιΜην υποτιμάς το ένστικτό σου. Είναι λογικό να έχεις άγχος για τις διαδικασίες του γάμου, αλλά όχι για τον γαμπρό.
Αν μιλάς για αυτόν και νιώθεις μια απροσδιόριστη ανησυχία, ξανασκέψου το. Πάντα γελαστοί (και όχι γελασμένοι)Τα ζευγάρια που χαμογελάνε και γελάνε όταν διηγούνται το πως γνωρίστηκαν, στατιστικά έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να καταλήξουν σε μια αίθουσα δικαστήρίου.  
Πηγήτο University of Washington Study.   

0 μπλα μπλα on "Για να ΜΗΝ παντρευτείς τον λάθος άνδρα"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates