Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Νέα Village Cinemas στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο


Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου ο όμιλος της Village, εγκαινιάζει το νεότερο μέλος του στο Athens Metro Mall,στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Ο καινούργιος πολυκινηματογράφος θα αποτελείται από 5 αίθουσες, με οθόνες μεγαλύτερων διαστάσεων, 2 από τις οποίες, υποστηρίζουν τεχνολογία 3D. Η συνολική χωρητικότητα των 5 αιθουσών ανέρχεται σε 977 θέσεις. Στα νέα Village Cinemas πέρα από αγαπημένες ταινίες οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δίνει την δυνατότητα για φαγητό, ποτό και games. Αν πάλι θέλουν να αγοράσουν συλλεκτικά δώρα από ταινίες μπορούν να επισκεφτούν το Village Movie Store.
Εκτός από τα Village Cinemas, το νέο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall θα περιλαμβάνει εστιατόρια, καφέ, σουπερμάρκετ, και γνωστά εμπορικά καταστήματα. Θα έχει 3 επίπεδα παρκινγκ συνολικής χωρητικότητας 1200 θέσεων, αλλά και εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκεται ακριβώς έξω από την στάση του Μετρό, Άγιος Δημήτριος (Λ. Βουλιαγμένης 276).



πηγή:www.infokids.gr

1 μπλα μπλα on "Νέα Village Cinemas στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο"

Ελπίδα είπε...

Πήγαμε εχθές με τον άντρα μου στα εγκαίνια του νέου Village και μας άρεσε πολύ. Ωραίος χώρος, με μοντέρνο design και χαμογελαστούς ανθρώπους (που είναι και το πιο σημαντικό). Κάντε μια βόλτα και θα με θυμηθείτε.

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates