Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Τα καλλυντικά Weleda φροντίζουν μαμάδες και παιδάκια!



weleda καλλυτνικά για παιδιάΦροντίδα για τη μητέρα & το παιδί
Το να αισθάνεται κανείς ένα παιδί να μεγαλώνει μέσα του, να το φέρνει στον κόσμο, να το φροντίζει και να το μεγαλώνει, είναι η πολυτιμότερη εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας. Όταν το παιδί γεννηθεί, δημιουργείται μία βαθειά, μοναδική σχέση μεταξύ τους. Από εδώ και στο εξής, το παιδί εμπιστεύεται πλήρως την αγάπη και τη φροντίδα της.
Τα αυστηρά ελεγχόμενα, άριστης ποιότητας προϊόντα περιποίησης Weleda από εντελώς φυσικές ουσίες προσφέρουν σε εσάς και το παιδί σας την περιποίηση που χρειάζεστε σε αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σας. Διότι αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο εντατικής συνεργασίας με έμπειρες μαίες και φαρμακοποιούς και είναι τέλεια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της μέλλουσας μητέρας και του παιδιού της. Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, ούτε πρώτες ύλες στη βάση του ορυκτελαίου και βραβεύθηκαν πολλές φορές για την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητά τους.
πηγή:www.infokids.gr
H Βρεφική και Παιδική σειρά με καλέντουλα και η σειρά εγκυμοσύνης και θηλασμού της Weleda, αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για νέες μαμάδες που ψάχνουν να βρουν αγνούς τρόπους για να περιποιηθούν τα μωρά τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό!

0 μπλα μπλα on "Τα καλλυντικά Weleda φροντίζουν μαμάδες και παιδάκια!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates