Από το Blogger.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:6942250350

Bebart: Με ζωγραφική… από κούνια!



bebart2_jpgΤο Bebart είναι μια ιδέα γεμάτη δημιουργία, παιδικότητα, αθωότητα και χρώμα! Πολύ χρώμα! Πολύχρωμα και χαρούμενα έργα ζωγραφικής για παιδιά!
Μοναδικοί πίνακες ζωγραφικής φτιαγμένοι στο χέρι, με πολλή αγάπη, ειδικά για το παιδάκι που θα τους χαίρεται στο δωμάτιό του. Πρωτότυπα έργα με ακρυλικό και υλικά διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει, σε τελαρωμένο καμβά, με στοιχεία που αφορούν αποκλειστικά το παιδάκι.
Ποια είναι τα θέματα των έργων ζωγραφικής Bebart;
Τα θέματα των έργων ποικίλλουν ανάλογα με το φύλο του παιδιού ή κάποια στοιχεία του, όπως το όνομά του. Αλλά και πιο εξειδικευμένα, σε περίπτωση μίας γέννησης για παράδειγμα, το έργο έχει το όνομα του παιδιού, την ημερομηνία και ώρα γέννησής του, το βάρος του, το ζώδιό του. Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα που θα μείνει κρεμασμένη στο δωμάτιό του για πολλά χρόνια!
Γιατί να προτιμήσει κάποιος την τέχνη για παιδιά Bebart;bebart3_jpg
Το Bebart είναι μια διαφορετική προσέγγιση στο δώρο για μία γέννηση, για τη βάφτιση, τα γενέθλια, τη γιορτή ή την απλή διακόσμηση του παιδικού δωματίου.
Αποτελούν την πιο πρωτότυπη και μοναδική επιλογή που θα κάνει και το παιδάκι αλλά και τη μανούλα του πολύ πολύ χαρούμενους, αφού ξεφεύγει από τα συνηθισμένα λουλούδια, ρουχαλάκια ή παιχνιδάκια.
Δώρο για τη γέννηση του μωρού στο μαιευτήριο
Αντί για λουλούδια, μπαλόνια και γλυκά, οι νέοι γονείς θα συγκινηθούν πολύ περισσότερο εάν τους χαρίσετε έναν πίνακα ζωγραφικής με το όνομα, την ημερομηνία, την ώρα και το βάρος γέννησης του νεογέννητου. 
Δώρο για βάπτιση
Σε μια βάφτιση, οι γονείς συνηθίζουν να λαμβάνουν πάμπολλα ρουχαλάκια και παιχνιδάκια. Ο πίνακας ζωγραφικής όμως με το όνομα του μωρού που βαφτίζεται θα ξεχωρίσει σε αυτά τα βαφτίσια! Κι είναι το ίδιο προσιτός οικονομικά όσο και οι υπόλοιπες εναλλακτικές δώρων.
Δώρο σε παιδικά γεννέθλιαbebart1_jpg
Πάλι στα παιδικά γεννέθλια συνηθίζονται τα παιχνιδάκια. Ο πίνακας ζωγραφικής για το παιδικό δωμάτιο, με την ημερομηνία των γεννεθλίων, είναι κάτι που θα διακοσμεί τον τοίχο του παιδικού δωματίου για πολλά πολλά χρόνια.
Διακόσμηση παιδικού δωματίου με καδράκια με το όνομα του παιδιού
Υπάρχει καλύτερη επιλογή από το χειροποίητο, πρωτότυπο και μοναδικό έργο τέχνης για το παιδάκι που θα το χαίρεται στο δωμάτιό του;
Μπομπονιέρα Bebart
Εκτός όμως από τη συλλογή των έργων σε μεγαλύτερες διαστάσεις για τη διακόσμηση του τοίχου, το Bebart προσφέρει και μία φρέσκια ιδέα: πρωτότυπα και ιδιαίτερα μικρά πινακάκια διαστάσεων 10Χ10 εκατοστών με χαρούμενα παιδικά θέματα.
Τα εργάκια που χωράνε στη χούφτα ενός χεριού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δωράκια βάφτισης ή ακόμη για μπουμπουνιέρα, προσφέροντας μια ξεχωριστή εικόνα στους καλεσμένους
Τρόπος παραγγελίας – Χρόνος παράδοσης – Τρόπος παραλαβής
Μπορείτε να στείλετε e-mail info@bebart.gr  
ή να  καλέσετε τηλεφωνικά 6944 800 574  για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να σας πουν τις ιδέες τους.
Ο χρόνος παράδοσης είναι περί τις 7 ημέρες για μεμονωμένα έργα, ενώ σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας ο χρόνος προσαρμόζεται. Μην ξεχνάτε, ότι όλα είναι χειροποίητα!
Τα έργα παραλαμβάνονται σε συσκευασία δώρου είτε από το εργαστήριο Bebart, είτε σας αποστέλλονται με courier σπίτι σας με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση, σε απολύτως ασφαλή για την αποστολή των έργων συσκευασία. 
Bebart
Το Bebart είναι παιδική τέχνη ή τέχνη για παιδιά;
Δεν έχει διαφορά, αφού το θέμα κάθε έργου αγγίζει ένα κομμάτι της καρδιάς μας.
Πηγή: www.bebart.gr

0 μπλα μπλα on "Bebart: Με ζωγραφική… από κούνια!"

Related Posts with Thumbnails
BannerFans.com

Ερωτηματολόγιο για μαμάδες

Μικρά ρητά για να είμαστε καλά..........

  • Ευγνωμοσύνη είναι η κρυφή ελπίδα για περισσότερες χαρές.
  • Ευτυχία δεν είναι κάτι που βιώνεις. Είναι κάτι που θυμάσαι!!!
  • Σπουδαία μαμά δε σημαίνει τέλεια μαμά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βραβείο καλύτερου blog

My Blog List

 

ΜΑΜΑΔΕΣ&ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates